Ben Kablo tv kullanıyorum, açık söylemek şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.
Kullandığım tarife gayet yetiyor bana. İncelemeni tavsiye ederim.
Ben Türk Telekom Fiber kullanıyorum 120 liraya 50 Mbps Download 8 Mbps Upload alıyorum çok memnunum. Ne kesinti ne bir yavaşlık hiçbir sorun yok. Türknet ve türk telekom arasında kalmıştım bende fakat türknet'in müşteri hizmetleri yok ve türk telekom altyapısı kullanıyorlar. Herhangi bir arıza veya kesinti durumunda türk telekom ilgilendiği için ve sizde kendi müşterisi olmadığınız için başınızı ağrıtıyorlar. Türk telekomdan devam edin fakat minimum 35-50mbps download paket alın.
Türknet kullanıyorum memnunum
Uzun yıllar Ttnet (memnun değildim) sonra uydunet kullandım gayette memnundum , ofisi taşırken geçtiğim yeni adreste alt yapı olmadığından süperonline kullanmaya başladım ttnet'in bir tık iyisi denebilir ofiste hala aktif, İzmir de ev değiştirirken 3 ay önce Turknet kullanmaya başladım memnunum öneriyorum taahhüt olmasa ofisi de geçirirdim hemen ama bekliyorum mecbur , Türknet fiyat performans firması tam anlamıyla tavsiye ederim (taahüt yok) .
Alt yapı sorgulamak için:
https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/
Superonline Fiber kullanıyorum. 100tl . 18.00 - 06.00 arası 100mb. 06.00-18.00 arası 25mb. Oldukça memnunum bir sıkıntı yaşamadım.
Türknet Bana sinir krizi geçirttikten sonra Comnet e geçiş sağladım şuan gayet memnunum 35 mps download 6 mps upload 69 tl Ödüyorum
Tüm markaları kullandım yayıncıydım bi zamanlar en hızlı sorunsuz pingsiz her zaman kablonet oldu gerisi tırt
Cevaplar için hepinize çok teşekkür ederim, çok sağ olun. İyice kafam karışsa da fikirlerinizi alıp en azından sağlam görüşler topladım. Geri bildirim yapıp dönüş sağladığınız için çok teşekkürler. Benim oturduğum yerde sanırım altyapım fiber için elverişli değil bundan dolayı internet konusunda baya sıkıntı çekiyorum. maks 16 ya da 24 mbps alıyorum diye biliyorum. Tam olarak fiber bu demek midir bilemiyorum ama iyice düşünüp bu konuya el atacağım. Herkes firmaları bir olumlayıp bir kötüledi kafam iyice karıştı