Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Merhabalar,
bugun ilk defa kullandım 15 dakika oldu. Belki piskolojiktir bilemiyorum ama biraz daha dinç olduğumun farkına vardım.
Aktif olarak kullanan kişilerden görerek aldım.
Gün içinde çok yorgun oluyorum.
Alıp kullananlara bir sorum olacak, açıkçası ilaçlardan zarar verir korkan birisiyim
Pharmaton'un yan etkisi var mıdır ?
Hocam kesinlikle önce doktora gitmelisiniz, bundan 2 sene önce öğlen 1-2 gibi tüm enerjim çekilmiş gibi hissediyordum gün boyuda devam ediyordu. Kendi imkanlarım araştırmalarım sonucu pharmaton kullaniyim dedim.
Yan Etkileri: bende bir yan etkisi olmadı sadece her öğle yemeğinden sonra 1 adet yutuyordum. Hafif kilo aldım ve nedense sürekli kendimi aç hissediyordum.
2 Ay boyunca kullandım bir faydasını gördüm mü? Hayır görmedim. Enerjik mi hissediyordum? hayır bence tamamen psikolejik.
Durumun böyle gitmeyeceğini anladığımda doktora gittim XXXX eksik dedi bunu destekleyici haplarla alamassın ve ya alsan bile etki etmez dedi ve kafama göre 2 ay pharmaton kullandım diye ekledim, her şeyin fazlasının zarar olacağını söyledi. Bana iğne verdi ilk iğneden sonra yaşadığımı hissettim.
Kısaca önce bir doktora gidin belki ihtiyacınız olan destekleyici haplarla alabiliyorsan o direk sana önerecektir zaten.