semihback adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün telefon üzerine bugün bankaya gittim ve garanti bankası benden hesabımı kapatmamı istiyordu neden diye sorduğumda ise ticaret yaptığım ve sadece 7-8 defa 15TL geldiği içinmiş.Ya yıllardır bu bankayı kullanıyorum binlerce lira geldi sorun yokta sadece 7-8 defa aynı kişiden 15TL gelince mi sorun oldu dedim ; bana dedikleri belki kara para aklıyorsunuz. cidden yazık ya bana zamanında Bireysel emeklilikten yararlanın , kredi kartı verelim , vadeli hesap açalım paranız değerlensin diyen banka bugün hesabımı kapatmam için beni zorluyor
Aynı sorunu iş bankasında yaşadım denizliden müşterim vardı ödeme yapıyordu banada aynısını dediler kara para mı aklıyorsunuz dediler bide yıllardır biriktirdiğim orta derece bir meblağ para vardı benim hesabı hiç sormadan kapattılar parayı zor kurtardım.Bidahada iş bankasının önünden geçmedim.

Birde sorun şu ki 300-500-1000 veya 10 bin tl gelince sorun yok sorun ufak meblağlarda yaşanıyor bizzat test ettim.
Counter sunucu satıyordum 15 TL ile 40 TL arasında yaz aylarında fena satış vardı bu tarz ufak paralar gelince sizin ithamı banada yaptılar ben hesabımdaki parayı zor kurtardım yoksa onuda vermiyeceklerdi.Yani aynı olay benimde başıma geldi ufak tefek rakamlar gelince nedense hemen para mı aklıyorsunuz diyorlar.

Enpara , Ziraat ten şaşmıcan arkadaş.