2008 -2012 model arası linea emotion plus bulabilirsiniz, 150 bin km altında. 6 adet hava yastığı, yokuş kalkış desteği, abs, esp, blueme, elektronik bel desteği, yağmur far sensörü, hız sabitleyici. çelik jant daha bir çok özelliği var. 1.4 tjet olanı hem hesaplı hem accayip gidiyor, 1.4tjeti taksiciler ve şirketler kullanmadığı için temizini bulabilirsiniz. ama kasası sağlam değil, ya da yüksek model olsun derseniz baz modellerininin 2014,2015 yılı modellerini aynı fiyata alabilirsiniz. inatçı kronikleri yoktur, dolu modellerin yalıtımı çok iyi.
2012 Citroën C-Elysée olabilir ama çok ses alıyor içine,. sürdüm
2009 - 2012 arası düşük km clio bulursunuz ama bunun da konforu yok, çok ses alıyor içine bomboş model, hiç keyif vermiyor. sürdüm
Dizel tavsiye etmem, dizel araçlar benzinliye göre çok pahalı, mesela ben yılda 10 bin km anca yapıyorum, 2020 clio 0.9 motor tce sport tourer aldım, 120 bine aldım. aynısının dizeli 160 - 180 bin, arada 50 bin fark var, niye 50 bin fazla vereyim.
sağlam volkswagen, audi almak isteyebilirsiniz ama bulacağınız araba 15 - 20 yaşında olur o fiyata, bir de düşük km sini bulamazsınız.