Kimse sevmek zorunda değil arkadaşlar, böyle bir zorlama, dayatma yapamayız. Fakat saygı duymak zorunda.

Fatih, Kanuni, Hz. Adem, Hz. Muhammed (S.A.V.), Mimar Sinan, Piri Reis, Atatürk, İnönü Paşa, Turgut Özal, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan, Tansu Çiller, Muhsin Yazıcıoğlu, Mesut Yılmaz, Bülent Ecevit, Erdal İnönü, Alparslan Türkeş, Abdullah Gül, Recep Tayyip Erdoğan ve daha niceleri.

Hepsi bizim değerlerimiz, ülkemizin, vatanımızın, soyumuzun, bugün Türk olmamızın, belli imtiyaz ve ayrıcalıklara sahip olmamızın, Afrika gibi, Arjantin gibi olmamamızın mimarları. Bunları sevmek zorunda değilsiniz, fakat hepsi değerli büyük minnet borcumun olan değerli varlıklarımız.

Konuyu siyasete vermeye gerek yok, saygı önemlidir. Ben Atam'ı çok seviyorum, iyi ki varmış iyi ki benim Atam olmuş, Fatih'i, Murat'ı çok seviyorum .... hepsi bugün minnet duyduğum ve ülkem için yararlı olmuş bireyler. Bunları ayrıştırmak Türk olarak, Müslüman olarak (hadi bunu da atalım inanan var inanmayan var saygım sonsuz) ve en önemlisi İnsan olarak bizlere yakışmaz. Bizim neslimiz çok güzel renkler içeriyor, şu mozaike bir bakın Atatürk'den tutun İslam Peygamberlerimiz, Mevlana'dan İbni Sina ve daha niceleri. Böyle güzel bir coğrafyada böyle güzel varlıklara sahibiz. Bazı icraatlar kötüdür, bazıları yanlıştır bunlara tamamım ama bir kişiyi komple sevmiyorum saygıda duymuyorum diyecekseniz lütfen 80 sonrası darbesinde mimar olan ve ülkemizi tam güzel bir gelişme döneminden 30 yıl geri götürenlere deyin.