Genç yaşlardaki kardeşlerimizin mutlu ve başarılı olduklarını gördükçe ve bunda ufakta olsa bizim payımızın olduğunu bildikçe daha fazla sarılıyorum işlere. Bizim motive kaynağımız aslında ufak bir teşekkür
Bizde hemen hemen sizin yaşlarınızda buraya zor şartlarda üye olup kendimizi geliştirmeye, sitelerimize link almaya, hosting satmaya çalışıyorduk.
Dışarıda gezip dolaşmak yerine kendinizi geliştirmeye, aile bütçeniz katkıda bulunmaya, geleceğinizi şekillendirmeye çalıştığınız için sizi gönülden tebrik ediyorum.
Bu genç yaşta R10'u keşfetmekle çok şanslısınız. Azminizi beğendim.
10-20 yaş aralığımda dahi hiç oyun oynamadan hep bir şeyleri araştırmaya, öğrenmeye, kurcalamaya meyilliydim. 6-10 yaşları arasında rahmetli babamın iş yerine giderdim. O zamanlar daktilo vardı, daktilo ile farklı farklı yazılar yazmayı denerdim. Rastgele mürekkep harcamazdım. Bir yerden sonra daktilolar kalktı ve eski eski bilgisayarlar gelmişti iş yerine. Yaşıtlarım (8-10) oyun peşinde koşarken ben bilgisayarı kurcalardım hep. Tarayıcı ayarlarını kurcalardım, denetim masasını kurcalardım, bilgisayarda ne var ne yok karıştırırdım, hatta o küçük yaşta rahmetli babamdan bile iyi kullanırdım bilgisayarı. Böyle kurcalaya kurcalaya bugünlere geldik, eskiden bilgisayar ayarlarını kurcalardım şu an sitelerimi kurcalıyorum.
Bazen 16-18 yaşındaki genç kardeşlerime hoş laflar söylemeyenler ile karşılıyorum ve hemen şu hikayeyi onlarla paylaşıyorum.
24 yaşındaki bir genç trenin penceresinden dışarı bakıp heyecanla yaşlı babasına seslendi;
-"Baba bak ağaçlar geriye doğru gidiyor."
24 yaşındaki birinin çocuksu hareketlerini görünce yanlarında oturan bir çift ona merhametle baktılar. Yaşlı baba gülümsedi. Genç aniden tekrar seslendi;
-"Bak baba! Bulutlar da bizimle geliyor."
Yanlarında oturan çift bunu duyunca dayanamadı ve yaşlı adama şöyle dediler;
-"Neden oğlunuzu iyi bir doktora götürmüyorsunuz?"
Yaşlı adam gülümsedi ve şöyle dedi;
-"Götürdüm ve şuan hastaneden dönüyoruz, oğlum doğuştan görme engelliydi ve bugün ilk defa görüyor."
Dünyadaki her insanın bir hikayesi vardır. İnsanları gerçekten tanımadan hiçkimseyi yorumlamayın ve yargılamayın. Çünkü gerçekler sizi şaşırtabilir. 😊 Nice güzel gerçekleri yaşamanız dileğiyle sevgili @kermerdn;
Son olarak imzamdaki söz her yorulduğunuzda aklınıza gelsin. Yürüdüğün yoldan eminsen meşakkâtten şikayetçi olma. Hârda pişmeyen güle erişmezmiş. 😊
Sevgiler...
basınız sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanız gurur duyuyordur sizle

dediğiniz sözler derin anlamlar içerir imzanıza zaten denk geliyoruz sürekli , tesekkürler