Araç 1 Araç 2 Araç 3
Allaha şükür bu ara doğru kararlar alıyoruz işler iyi gidiyor. 5 Kişilik aileyiz 3 çocuk 2 ebeveyn. Ben ilk 2 aracı düşünsemde eşim suv tarzı istiyor. Aile için hangisi uygun olur? İlanlara çok takılmayalım daha 1 ay kadar sonra alacağım. Marka model olarak bu 3'ü dışında farklı birşey düşünmüyorum ama bu 3'ü arasında kaldım.
Hocam sizlere nacizane tavsiyem 100 bini geçmiş dsg şanzuman dizel vac grubu araçlar almayın. Arkadaşım bir polo aldı kavrama volant değişti o bitti enjektörler değişti o oldu bu oldu derken problemsiz bir eksper ile aldığı araçta 30 35 bin masraf çıktı.
Daha sonrasında öğrendik ki vac grubu araçların bir çok parça ömrü 100-150 bin arasında gitmekteymiş bütün her şeyi ile birlikte arkadaşıma kaçtı
Çok aşırı yol yapan birisi değilseniz dizelde önermem, yakıt dediğiniz benzindir diğerleri hikaye. Dizel araba her zaman titreşimli çalıştığı için problemi hiç bir zaman bitmez. Ve aradaki yakıt tasarufundan daha fazla masraf çıkartır.
Dizel araba bence bir tek 0 alınarak 50 bin km yapılıp satılmalıdır aksi halde kurtarmıyor