Sizlere bir müşteri görüşü olarak kendi görüşümü yazayım,
Artık alışveriş yaparken çekiniyorum ticaret geçmişime bakın satışım yoktur tamamen forumu alım amaçlı kullanıyorum, ancak özellikle backlink,seo yada ebook gibi işlerde 0 memnuniyetim var gerçekten, evet bütçeme düşük o sebep ile yüksek fiyatlıları tercih etmiyorum bir hizmet 50-100-200-500 tl satılıyor diyelim bütçeme göre 200 yada 100 tl likleri tercih ediyorum sonra aldığım hizmet ve geri dönüşü görünce başka bir iş alımında 500 lüğü almaya cesaret edemiyorum ya aynı şekilde olursa diye özellikle satış yapanların, bu tereddütleri gidermesi gerekmekte yoksa benim gibi çoğu müşteri tercihlerinde korkacaktır.
Basit bir örnek forumun nerdeyse tamamı seo konusunda bi abimizi öneriyor, kendisi ile konuştuğumda beni gerçekten ikna etti ticaret ahlakını çok beğendim ancak eğitimi 900 tl idi ben 100-200 tl lik aldıklarımdan memnuniyetsizliğim beni bu eğitimi aldırmaya korkutuyor ya diğerleri gibi ise ya aynı ise ya googledaki bilgileri toplayıp bana sunuyorsa, adım gibi eminim ki bu abimiz bu kadar önerildiğine göre bu şekilde değil ama benim için 900 tl çok büyük para o yüzden cesaret edemiyorum bu tarz alışverişlere.