yigitmalik46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu durum bende’de var. Bunu yapanlar genelde hürriyet ve milliyet bunların girmedikleri başlık kalmamış neredeyse.. üstelik senin özgün 800 kelimene karşılık 80 - 100 kelimeyle hemen her kategoride ilk sıraya çıkıyorlar..
skuyucu35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Aynı durumu paylaşıyorum seninle maalesef. Yapılan emeklerin hepsi çöp oldu. Sinirlenmemek elde değil. Hakkaniyet olsa beni alt eden rakibimi alkışlarım. Şu anda beni geçenler rakibim bile değil farklı sektör ve alakasız sonuçlar. (aynı senin de görselini attığın kelimede d&r ın seni geçmesi gibi...)
Blurayindir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi hepsini anlayabilirim belki ama "Sohbet fiyatları ve Sohbet modelleri" nedir Allah aşkına ya .
Artik haber sitelerinin lütfetmedikleri çer çöp kelimelerde ugrasmaktan baska birsey benim aklima sahsen gelmedi.

Kendi sektorumde trdeki en yuksek pa da degeri benim, hacklink yememisim, turkiyenin en saygin sitelerinden tanitim almisim. Ilk 2 sayfadaki 5 siteden footer link almisim. İc linklemelerimle haftalarca ugrasmisim, lcp vs sorunlarinin tamamini cozmusum. Yavas acilan 0 urlem var ama DnR in Bitkilerle sohbet kitabi beni geciyor.

Helal olsun google amca sikmayacagiz canimizi ne yapalim.