Uzunca bir süredir forumda sadece izleyici modundayım. Birçok teklif ve iş geliyor fakat kabul edemiyorum. Sebebi çok açık. Öncelikle yaptığınız işin karşılaştırıldığı platformda rakipleriniz (herkesi dahil etmiyorum!) ya alıntı/çalıntı ve kalitesiz işlerle piyasanızı düşürüyorlar. Burada konu sahibine hem katılıyorum hem de katıldığım konuyu kendisine de iletiyorum. Bir günlük işle sıfırdan admin paneli ve web sitesi entegrasyonuna 700-800₺ ye yapıp da kalkıp bu konuyu açmak aynı komiklikte. Bir web sitesinin arayüz çizimi bile. bu fiyatlara bulmak zorken siz full stack yapıyormuşsunuz buna tam bir hayal kırıklığı derim. Eğer işinizi düzgün ve kaliteli yapıyorsanız mesela sizin için de aynı şey geçerli. Hatta sizin için dha çok geçerli çünkü anladığım kadarıyla laf attığınız insan grubu zaten kalitesiz, özensiz ya da hazır işleri diğerlerine iteleyen gruplar, ki bunları tercih eden müşterileri zaten bir zahmet bize gelmesinler. Ama hem kaliteli yaptığını öne sürüyor hem de ucuzluktan dem vuruyorsak bence önce kendimize bir bakmalıyız.