Ben alınmadım ama ek olarak bir şey eklemek istiyorum, dediklerimi yanlış anlamayın fakat.
Birisinin sahip olduğu şeyle ilgili çok fazla küçümseyici yaklaşmayın (bkz:
bisiklet mi bu). Maddi duruma buna el vermiş olabilir bilemezsiniz, herkes her şeyin en iyisini ister. Karşınızdakini kırmış olursunuz, avrupada hurda değeri bile olmayan şeyi burada almak için insanlar yıllarını vermek zorunda burada piyasa pahalı. Sadece bilmediğimden dolayı soru sordum, yaklaşımınız kırıcı ve kendimi aşağılayıcı hissetirebilir. Ben kimseye akıl vermiyorum, veya öğüt verecek konumda değilim. Sadece benim adıma empati kurup benim açımdan durumunu değerlendirmenizi ayrıca istediğim için yazıyorum. Tavsiyeniz ve yardımınız için tekrardan çok tesekkür ederim.
emın olun bır seyı veya bırılerını küçümsemek ıcın hıc bırsey yazmadım bu hıc aklıma bıle gelmedı
ayrıca bu otomobıl sıkıntısını zamanında yasadıgım ıcın nekadar acı bır durum oldugunu ıyı bılırım oyuzden
ararsanız 7 sene once falan 0km aldıgım aracın defolu cıktıgı konuyu r10 da bulabılırsınız belkı
anlatmak ıstedıgım pazardan domates almıyoruz kı gıdıp tekrar degıstırebılesın yazık gunah araba alınıyor sonucta bınlerce lıra verılıyor emek de ısın baska bır yonu
araba alırken cok arastırmak gerekıyor bence, hataya mahal vermemek ıcın