zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ülkedeki vergilerden hiç mi hiç haberim yok,hayat gayet güzel ve rahat geliyor oyuzden vergılerden haberım yok

1.0 arac elbettekı hıc kullanmadım,kullanırmısın deseler asla tercıh etmezdım,arkadas acemılıgını atmak ıcın almıs olabılır,renonun motorlarıda fena degıldır ıyıdır dıyebılırım ama 1.0 çok düşük bır motor ınsanı tatmın etmez bunu vurgulamaya calıstım da

bu nebıcım yorumdur vergıden haberın yokmu vsvs ıle gelırsen konu farklı yere kayar,karşında çocuk yok vergıden dolayı 1.0 arac alırsan sonucları daha ağır olur işin içinden cıkmak zorlaşır bılmem sen hıc kullandınmı 1.0

konu sahıbı arkadas,araban güzeldir bırsey demıyorum sevıyorsundur bu harıka,ama bence acemılıgını attıgında belırttıgın gıbı daha üst motor seceneklerıne yönelebılırsın
Ben alınmadım ama ek olarak bir şey eklemek istiyorum, dediklerimi yanlış anlamayın fakat.

Birisinin sahip olduğu şeyle ilgili çok fazla küçümseyici yaklaşmayın (bkz: bisiklet mi bu). Maddi duruma buna el vermiş olabilir bilemezsiniz, herkes her şeyin en iyisini ister. Karşınızdakini kırmış olursunuz, avrupada hurda değeri bile olmayan şeyi burada almak için insanlar yıllarını vermek zorunda burada piyasa pahalı. Sadece bilmediğimden dolayı soru sordum, yaklaşımınız kırıcı ve kendimi aşağılayıcı hissetirebilir. Ben kimseye akıl vermiyorum, veya öğüt verecek konumda değilim. Sadece benim adıma empati kurup benim açımdan durumunu değerlendirmenizi ayrıca istediğim için yazıyorum. Tavsiyeniz ve yardımınız için tekrardan çok tesekkür ederim.