Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O dönemde öyleydi, şu an değişiklikler olmuş. Kosgeb sitesinden detaylara bakabilir veya Kosgeb'i arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.

https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/sss
444 1 567
steelyasin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kosgebden eğitim aldıktan sonra proje mi yapmak gerekiyor dükkan açmak için ?
Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkaç yıl önce KOSGEB'in girişimcilik eğitimini almıştım. Benimle birlikte bu eğitimi alan arkadaş sizin söylediğiniz gibi bir dükkan açtı Kadıköy'de. Şu an siparişleri yetiştiremiyor desem yeridir.
Kartal23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Evlere de servis yapacaksanız bir tane elektirkli motor alın. Hem maliyeti az, Pratik ve ehliyet gerekmez.
sezgin_85 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun online satışlarda maalesef çok büyük firmalar var baş etmek zor yüksek alımlar yaptıkları için iskontolarıda çok iyi oluyor o yüzden sizin 10 tl sattıgınız ürünü onlar 9 tl kargo dahil satıyorlar baş etmek zor oluyor.
WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anlattığına göre mantıklı bir yatırım gibi görünüyor hocam. online satışında ucundan tut, bi şekilde yürür.
acilwebtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun inşallah şimdiden, İnternet de satın hocam mutlaka, eticaretin sonu yok
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Online satışı ilk günden itibaren kurmayı planlıyorum kendimde şuan bilindik bir firmada kıdemli eticaret operasyon uzmanı olarak görev alıyoruz özellikle marketplace kanallarında bilgi sahibiyim. Hayırlısıyla bayram sonrası ciddi olarak bu işe girişeceğiz.
Bulunduğum bölgede kira oranları biraz yüksek bu bizi çok düşündürüyor sadece 5k dan başlayıp 30k ya kadar dükkan kiraları var.

@Bip; işletmeyi eşimin üzerine düşünüyorum , neredeyse her kanalda kadın girişimciye destek mevcut o kanallarıda kullanmak istiyoruz. Kosgeb için sanırım önce işletme kurulup giderlerin yapılması gerekiyor sonrasında başvuru yapılıyor