Şimdi benim domainlerim teknocloudsun panelinde ama bu panelden işlem yapılmıyor örneğin herhangi bir sitenin ns lerini değiştiriyorum gerçekleşmiyor şu an benim domianlerimin yönetimi gerçek anlamda teknocloudsda değil. peki nereden yönetiyor kim yönetiyor. Azure niçin açtığım ticketleri bitirmiyor ve sürekli cevap yazıyor benden az önce domainleri satın aldığım faturaları istedi. Gönderdim. Benden godaddy nin alt sitelerinden sourceserver.net de hesap açıp kullanıcı adı ve mail adresini yollamamı istedi. azure 39 bin domaini naısl sahibini bulup buluşturup verecek az buz değiliz ki bunlar şahsen düşündürüyor beni 3 temmuzdan bugüne kadar her 24 saate bir domainlerden transfer kodu istedim şu ana kadar 2-3 domaine transfer kodu geldi onlar da yanlıştı müşterilerimden siteleri taşımak için para aldım fakat bırakın taşımayı yönettiğim domainlere doğru transfer kodu gelmiyor bile. bu iş daha uzayacak arkadaşlar
Azure teknonun apisini aktif etmedi diyorum teknonun panelinden yapacağın hiçbir işlem gerçekleşmez.
Azure whois ve dnsleri işlem yapmadan önceki haline geri aldı ve bizim siteler açıldı şu an. Olay bundan ibaret. Azure de bizim domainler.
Azure teknoya ait olan domainleri api sorgusuyla buluyor, teknonun apisini sorgulayınca çıkıyor. Bu yüzden başka geliştiriciler etkilenmiyor.
Epp istediniz gelmedi, 24 saat geçmesi gerekiyor, 24 saat bitince yeniden transfer kodu isteyin teknonun panelinden.
Benim tek tek geliyor kodlar. changeupdate.com a gönderdiğim listedekiler geliyor şu anda.
Sıkıntılı süreçten geçiyoruz sabırla bu süreci atlatmaya bakıcaz.