Kimse senin domainini bir mail göndermeyle alamaz.
Teknonun apisi halen aktif değil.
Tüm işlemler apiyle yapıldığı için önce apiyi kitlediler sonra işlemler oldu.
Apiler aktif olduğunda domain kimin panelindeyse o işlem yaparsa ancak öyle olur.
Sen sen ol tekno şifreni güvenli tut. Başka türlü kimse alamaz elinden.
Önemli domainlerinizi en ucuz guvenli yere transfer edin, seneye ki fiyatı o zaman düşünürsünüz.
Şimdi benim domainlerim teknocloudsun panelinde ama bu panelden işlem yapılmıyor örneğin herhangi bir sitenin ns lerini değiştiriyorum gerçekleşmiyor şu an benim domianlerimin yönetimi gerçek anlamda teknocloudsda değil. peki nereden yönetiyor kim yönetiyor. Azure niçin açtığım ticketleri bitirmiyor ve sürekli cevap yazıyor benden az önce domainleri satın aldığım faturaları istedi. Gönderdim. Benden godaddy nin alt sitelerinden sourceserver.net de hesap açıp kullanıcı adı ve mail adresini yollamamı istedi. azure 39 bin domaini naısl sahibini bulup buluşturup verecek az buz değiliz ki bunlar şahsen düşündürüyor beni 3 temmuzdan bugüne kadar her 24 saate bir domainlerden transfer kodu istedim şu ana kadar 2-3 domaine transfer kodu geldi onlar da yanlıştı müşterilerimden siteleri taşımak için para aldım fakat bırakın taşımayı yönettiğim domainlere doğru transfer kodu gelmiyor bile. bu iş daha uzayacak arkadaşlar