chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
müstehak.

bize ne kadar zam yapılsa azdır, Allah ülkemize zeval vermesin.
Allah cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir ekonomide gelde delirme! bende 5 yıllık laptopu değiştirmeye çalışıyorum, adam akıllı bir sistem toplasan 12 bin liradan aşağı tutmuyor. Ev araba falan zaten bunları konuşup da daha çok sinirlenmeye gerek yok. Başımızda ki şu uzun bela gitsin artık!
Birazdan konuyu polemik amaçlı siyasete çekiyorsunuz reportladım diyenler gelir hocam hazırlanın siz şimdiden

Newyork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun DOLAR değil; Üretmemek.

Gelen dolar giden dolar diyor Zerre alakası yok; Üretirsen; İhracat yaparsan; Hukuk olursa, Eğitim Olursa, Eşitlik Olursa, Ekonomiye Güven Olursa vs vs... Uzarda uzar; Dolar ile alakası yok; Doların şuanki Hali bir SONUÇTUR.
Üretmemek kısmına katılmakla birlikte maalesef ki kötü ekonomi sonucu artan dolar kuru ciddi manada etkiliyor hocam. Bunu daha önce de defalarca kez yazdım belki denk gelmiş olabilirsiniz. Çalıştığım ve yıllarımı verdiğim sektör lojistik. Bizim sektörde TL cinsi bir para birimi yoktur. Tüm müşteri ödemeleri vs Euro olarak anlaşılır ve tahsil edilir. Bana güncel dolar kurundan malını taşıtmaya gelen adam bunu çıkarmak için fiyatlara haklı olarak zam yapıyor. Artan navlun fiyatlarına hiç girmiyorum bile.