Öncelikle hepinizi canı gönülden selamlarım.
Uzun bir zamandır geçirdiğim bir kaza nedeniyle forumdaki işleri ve devam eden işlerimizi ofisteki arkadaşlarımız yönetiyordu. Bu süreçte gecikmeli de olsa da bir çok işi teslim ettik. Elimizde bekleyen forumdan alınan, gerçekten piyasadan alınan işleri elzem durumlardan dolayı ilerletemiyoruz.
Teknoclouds üzerinde bulunan 154 Müşterimize ait alan adının kaybolması nedeniyle, aynı alan adlarının farklı uzantılarını kaydedip, yedeklerini taşıyıp, müşterilerine e-posta bilgilendirmesi gönderip, ödeme sistemlerini yeniden aktif etmekle mücadele veriyoruz. Taşıma sırasında yaşanan sıkıntılar, iş yükümüzü de oldukça arttırmaktadır. Bir çok insanın, ekmek kapısı kapandı, tabelasından, kartvizitine kadar yeniden yapılması gerekiyor ve en acı durum bu durumdan bizim sorumlu olmamız. Burada bir profesyonel gibi sağlam firmalardan almak yerine, ucuz olanı tercih ettik. Bundan sonrası için kesinlikle aynı hataları tekrarlamayız. Bu bize bir ders oldu ancak, şu anki durumun düzelmesine ne yazık ki çözüm değil.
Bu nedenle elimizde olan, (seo,optimizasyon vb) bekleyen tüm işleri baştan hiç başlanmamış gibi, iş yükümüzü bitirip başlayıp teslim edeceğiz.
Telefonumda sadece bugün 772 adet telefon görüşmesi var, bu elzem durumu atlatana kadar sadece WhatsApp üzerinden dönüş yapacağım. Telefonumu bir süre kapatma kararı kaldım. Çünkü insanlara ne anlatırsak anlatalım, herkes en az 20-25 dakika hatta tutarak hem iş yapmamızı engelliyor, hem de stres yapmamıza neden oluyor.
Forum içindeki bütün müşterilerim de
şahsi numaram mevcuttur. Sadece ofis telefonlarını kapatacağız.
Yaşadığımız bu durum ile ilgili anlayış göstereceğinizi umuyor, hepinize teşekkür ediyorum.
Ek olarak yardımlarını esirgemeyen,
@weepay;'e de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
İyi Forumlar,
Cihat.