HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnek bula bula mehmet ceylan ımı buldun kendisini şuradan oku https://odatv4.com/ekran-ekran-gezen...-22042010.html
Ayrıca mehmet in oğlu elverişsizte bizim çocuklar mı elverişli he
Nedense son zamanlarda kimse zahmet edip mesajları okumuyor. Ben orada Ceylan dan bahsederken 3 yıldan önce bulunamaz diyordu, şimdi herkesi aşıya davet ediyor dedim. Söylediklerinde ki çelişkiye dikkat çektim. Ama okumadan cevap yazdığınız belli. O yazıyı da yayınlandığı saat okumuştum zaten.

mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1700 yılının aşı teknolojisi ile günümüzün aşı teknolojisini karşılaştırıp aşı niye bu kadar hızlı bulundu demeyin artık yeter. Adam bulmuş satıyor, koruyuculuğu da var daha ne olsun.
Aşı gelişebilir ama insan vücudu aynı hızda gelişmiyor hocam. Önemli olan aşıyı bulmak değil ki. Bir kaç ayda da bulursun aşıyı. Ama insan vücudunda nasıl bir reaksiyon gösterecek onu anlamak için zaten test yapılıyor. Yoksa farede deneyip insanı aşılasınlar.

Koruyuculuğu da tartışmalı zaten. Bazı aşılar ölüme kadar sorunlara sebebiyet veriyor diye vazgeçilmedi mi? Bunlar erken belirtiler daha. Belki her halükarda vurulsa da vurulmasa da hastalığa yakalanan ölecek bunu nasıl tespit edecekler bu kadar kısa zamanda?

Sanırım bundan bir kaç yıl sonra da koronavirüs değil aşıların yan etkilerini konuşmaya başlayacağız. Sonra bu aşı destekçileri sus pus olacak.