yukseloguzhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle değil atölyemiz fabrikanız olsa umrumda değil ben açık bir şekilde yazdım entegrasyonlar çalışmıyor siz Hepsiburadan satış yapmıyor olabilirsiniz ancak benim ana gelirim Hepsiburada dan sizi komisyon kurtarmıyor olabilir, benim ürünümü kurtarıyor veya sadece vadeli aldığım malları ciro için bu yerleri tercih ediyor olabilirim. Demek ki isteyince sizin n11 işinizi 3 saatte halledebiliyorlar benim işimi 3 ayda halledemediler bu bile bu firma ile çalışmamak için bir sebepdir. Sizin Amazon tr de satış yapamıyor olmanız, benim ihtiyacım olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Madem para verip hizmet almak gerekiyor yine tekrarlıyorum kendilerine kaç kere sordum benim için önemli olan tek şey entegrasyonların sıkıntısız çalışması, entegrasyonlarda bir sorun var mı diye ve kendileri de defalarca sıkıntı olmadığını söyledi. Entegrasyonların (yurtiçi) sadece bir tanesi gittigidiyor çalışıyor. Yani para verip istediğim hizmeti alamadım. Yorumunuz için teşekkür ederim lütfen alıntılama yapmayın iyi forumlar dilerim.
Hocam merak etme, genel yazdıklarına artık yanıt vermeyeceğim sadece son olarak bir kaç yanlış anlamanı düzeltmek isterim. Beni 3 saate arayıpta kendi problemini çözen firma N11, Shopgez ile ilgili bir konum ya da problemim olmadı. N11'in katalog derdinin o firma ile ne ilgisi var.Senin söylediğin firmalar ile iş yaptım kullandım ben zaten hepsini anlattım. Hepsiburada entegrasyonunu da hala aktif kullanıyorum, sadece benim için önemli değil benim için bunları yanlış anlamışsın. Yanlış yorumlamışsın aktardıklarımı son olarak sadece bunların doğrusunu anlamanı istedim. Gönlünü kırdıysak affola, sadece bildiğimi aktarmak istedim hadi iyi akşamlar.