Hep başkasının başına gelince insan kendi başına gelmez sanıyormuş. Normalde babam hiç hastaneye gitmeyen birisi yani hastaneye gitmeden bi şekilde kendisi çözerdi sorununu bugün ben yoktum mide yanması, göğüs ağrısı olmuş soda falan içeyim geçer demiş geçmeyince ağırlaşınca arkadaşının ısrarıyla hastaneye gitmişler. EKG çekildiği an hiç beklemeden anjiyoya almışlar her şey bir anda oldu tabi kalp krizi randevulu olmaz bir anda olur ama insan kendisinin başına gelince garipsiyor daha sabah konuşmuştuk, dün kurbanlık almıştık hiçbir şey yoktu. Sigara içmiyor, kalpla ilgili hastalık geçmişi yok. Şuan yoğun bakımda ama genel durumu iyi tekrardan anjiyoya alıp bir stent daha takacaklarmış diye öğrendim inşAllah en hayırlısı olur.
Buraya neden yazdım bilmiyorum ama yakınlarımıza haber verdik, burası da ailem gibi yani pek bi farkı yok yakınlarımdan çok burada muhabbet ediyorum. En azından babam için dua ederseniz mutlu olurum hastalık zor insan kendi başına gelmeden bilemiyor.
Çok ama çok geçmiş olsun.
Kalp krizi geçiren herkes kötüye gidecek diye bir şey yok. Lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyin.
Ben 40 yaşımı bitirdiğimde 2 kalp krizi geçirdim.
birincisi 7 saniye sürmüş, ikincisi 4 dakika. ( ex olmuş diyorlar)
Sağolsun doktorum osman bey sayesinde hayata dönmüşüm ve sağlıkla hayatıma devam ediyorum.
ilk 1 yıl kontrollerimi aksatmadan yerine getirdim ve bu günlerde min 20km pedal basıyorum.
Yeniden çok ama çok geçmiş olsun.