Hocam ben bu kişilerle 2 3 gündür tanışmıyorum, uzun süredir zaten kendileri ile çalışıyorum. 8 yıl boyunca farklı firmalar ile çalışarak butik bir E-ticaret sitesi olarak XML ya da tek tük üretim yaparak çalışırken, bir çok firmayı denedim fakat hepsinin bir yerinde farklı bir saçmalık yaşadım. Bu firma ile çalışalı 2 yıl oldu. Geçen işte 2 sitemden birisi 3. yıla girdi, uzatmasını yaptım. Şuanda 2. atölyemi açmak üzereyim ve 7 farklı ülkeye faal olarak satış yapıyorum. Ben E-İhracatı rüyamda görmüyorken adamların bana gösterdikleri yollar ve bana aktardıkları ile şuan da işin içerisindeyim. He adamlara çektirdim mi tabi ki ya şu ne olacak bu ne olacak diye gece uyku girmedi gözüme adamlara yazıyordum ve bu adamlar o saatte bile ne diyor bu manyak diyip sallamadılar sanki kankalarıymışım gibi beni sakinleştirdiler, benim gibi dik kafalı bir adama bile uygun dil bulup hizmet vermeyi başardılar. Başkası olsa hadi yürü git der geçerdi. He ayrıca bende yurt içindeki pazaryerlerini kullanıyorum. Ben zaten şuan aynı anda kullandığım için anlatılanların gerçek olmadığını biliyorum. Ben yaşadım, gördüm. şuan kullanıyorum, buradakiler yüzünden yine de acaba dedim 2 sitem üzerindende yine denedim yine çalışıyorlar. Senin pazaryeri hesabında ne problem var bilemem onlarla konuş yardım edeceklerinden şüphem dahi yok. Sonuçta bende ne varsa diğer müşterilerinde de aynı şeyler var. Acaba bende mi özel paket var diye baktım. Bende ki paket zaten standart paket adamlarda zaten bir tane paket var. O zaman ben ne diyeyim şimdi. Burada bir kaç kişiye yaranacağım diye adamlaramı sallayayım. İşin doğrusu hiç kimsenin ne dediği umrumda dahi değil. Ben bugün Shopgez'i görürüm yanlış olduğunu biliyorsam aha bu yanlış derim. Yarın öbürgün memnun olduğum benzincim hakkında böyle bir şey yazılır ona da derim. Bırak 2 3 kişinin yorumu ile hareket etmeyi ben doğruyu gördüysem kaç kişi de gelse ben doğruyu derim.17 yıldır ticaret içerisindeyim ne pislikler gördüm ne iftiralar ne konular gördüm. Ohooo sadece 2 3 tane adamın lafı ile düşünmeden hareket etseydim şimdiye bırak italya ve almanya ile çalışmayı 2 3 tane daha xml bulmak için tedarikçilere yalakalık yapıyor olurdum. Yani güzel kardeşim senin iyi niyetinden süphem yok ama sana önerim git adamlar ile konuş ne konun varsa öğren adamlar sana yardımcı olsun sonuçta bende aynı hizmeti kullanıyorum. Birde karşında gerçekten düzgün ve iyi konuşan adamlar var. He bakma burada bir kaç yorum yazana kim bilir adamlara neler yaptılar. Ben bilemem ben adamların hizmetini bilirim. Kimde ne söylerse söylesin ben bu adamların yanlışını görmemişim 2 yılda bir kere beni sallamamışlar bende minnettarlığımı gösteririm. Doğrusu ne bilirsem söylerim. Şimdi şunu da söyleyebilirsin. Abi sen onlara para verdin tabi ki yapacaklar. Ben bu firma ile çalışmadan önce 8 yıl boyunca kimlere ne paralar verdim duysan aklın şaşar. Burada verdiğim 600 lira uzatma parası mı para helali hoş olsun. Bu paraya ben 1 yıl boyunca kimsenin ağız kokusunu çekmezdim.
Hocam siz hangi entegrasyonları yurtiçi kullanıyorsunuz ? Yani n11 katalog hatası veriyor, tredyol bakımda, Hepsiburada katalog sistemi tam uyumlu değil yeni siparişler yansımıyor bile, Amazon tr çalışmıyor Amazon globali aktif etmeniz gerekiyor yani global kullanmadan tr de satış yapmıyorsunuz shopgezde sadece gittigidiyor çalışıyor hayır benim bilmediğim bir pazaryeri mi var ? Ben 2 aydır bu entegrasyonları aktif etmeye çalışıyorum yanlış anlaşılmasın destek ekibi uğraşıyor hatta çok ilgililer ancak sistem elvermiyor. Kurbandan sonra yurtdışı satışlarını aktif edeceğim eğer fikrim değişirse zaten buraya yazarım onun dışında dediğim gibi yurtdışı pazaryeri entegrasyonunda da sorun yaşarsam yenileme yapmıyacağım, forum içi uygun bulduğum bir arkadaş ile anlaşacağım. Önceki yorumumda site adresimi verdim ismim soyadım da yazıyor zaten isteyen firmayı arayıp sizden hzimet alıyormu diye sorabilir.