Egehan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üyelik süremin ne ilgisi var hocam, foruma katıldıktan sonra yorum yapmak istediğimde, istediğim zaman, istediğim konuda yorum yapamaz mıyım ?

Bir kişi hakkında olumlu yanıt yaparsak sahte hesap, olumsuz yorum yaparsak gerçek diye bir mantık mı kurulur çok saçma.

Birini etiketlemek ya da direkt olarak ona ithamda bulunmak ne kadar kolay. Beni tanıyor musun ya da kim olduğumu biliyor musun, Hayır.

Bir tane yorumdan teşhisi koyuyorsun. Beni yazına kullanarak atıp tutma, zaten insanın başına ne geliyorsa bu saçma ön yargılardan geliyor.

2 - 3 kişi almışlar sazlarını ellerine tersten çalıyor da çalıyor, sizde ne olduğuna bakmadan alkışlıyorsunuz. Bizde aman hocam sazı tersten tutuyorsunuz o öyle değil dediğimizde
bu sefer bize kulp buluyorsunuz.

Bir yerde bir şey gördüğünüzde hemen gerçekliğini sorgulamadan, araştırmadan atlıyorsunuz. Birileri hakkında atıp tutmak ne kadar da keyif veriyor insanlara çok yazık.
Hocam yanlış anlamayın ama shopgezin iyi niyetli destek ekibinden başka bir şeyi yok öyle sazı eline almış gibi söylemlerinize dikkat edin lütfen.
Yurtdışı entegrasyonlarını denemedim ancak yurtiçi pazaryeri entegrasyonları çalışmıyor.
Onun dışında 2000 TL'ye forum içi vereceğiniz bir iş ile daha iyi bir temada aynı kurulumu yaptırabilirsiniz yani açık ve net bir şekilde forum içi opencart kuran arkadaşlar ile çalışmak çok daha mantıklı bir kere ücret ödersiniz kafanız rahat eder. Ek olarak tekrar söylüyorum ilgili ve samimi bir destek ekipleri var ancak kesinlikle sistem anlatıldığı gibi değil yazılımı kesinlikle geliştirmeleri lazım. Sizin abarttığınız gibi bir sistem değil mağdur olanlarda bu arada vardır çünkü başta bende biraz sıkıntı yaşadım sabırlı değilseniz kesinlikle almamanızı tavsiye ederim ha derseniz sorun yok 2 3 gün geç olsun destek ekibi benim için uğraşsın o zaman alabilirsiniz. Ek olarak fatura ürün satın alımından 2 ay sonra kesildi bilginize.