onarılacağını düşünmüyorum mecbur başka ülke. onarılsa yine de bozulacağı için yine başka başka ülke.
Bir sorunun çözümü yoksa çözmek için çaba harcamamak da bir çözümdür tabi
"Diyelim yarın siz Cumhurbaşkanı seçildiniz, (ekonomiyi vs. boş verin sadece hukuk bazında düşünün ) hukuk anlamında nasıl adımlar atardınız ?"
kusura bakmayın ama bu düşünce yok olmadıkça hukuk anlayışımız düzelmez. hukuk bir kişiye bağlı olursa orada adaletten öte merhamet istenir
Pot kırdık biraz sanki
webmaster forumunda konu açıp webmasterlardan fikir alarak.
not: azılı muhalifim, adalet hakkında düşüncelerimi yazarsam anında beni gölcük'ten alıp kandıra cezaevine atarlar. AMA bu sorunun sorulacağı yer burası değil.
saygı duyarım ama ben sormak istedim.
Mahkemelerde abd eyaletleri gibi komisyon heyeti kurardım. Davalıları hiç tanımayan kişilerin görüşünü almak faydalı olabilirdi
Bu düşünceyi bende düşündüm ama bir ana merci olayınca rüşvet gibi bir sorun olabilirdi sanırım.
İçimden çok büyük şeyler geçiyor hocam, taciz edilen çocuğa bile fiziksel kanıt şart koşulmuş durumda. Bu ülke acınacak hallere düştü.
Bende burayı terkedip bizi kıskanan(!) ve ücretli aşı(!) yapılan amerikaya gitmeyi düşünüyorum.
Dün akıllıydım, dünyayı değiştirmek istedim. Bugün bilgeyim, kendimi değiştiriyorum. Mevlana