Kim bu uzmanlar ya? Bir yukarı bir aşağı inip çıkıyor bu uzmanlar. Her diploma alan başımıza profesör kesiliyor. Aşı olayı artık iyice fastfood sektörüne döndü. Aşınızı nasıl alırsınız? Ben biraz Sinovac alayım, üstüne büyük boy Biontech, yanına da Moderna

Seçmece aşı olunuyor artık.
Bunlar o kadar uzman olsalar aşının bu kadar kısa zamanda bulunmasının imkansız olacağını bilir. Daha doğru düzgün virüsü tespit edecek kit bulamamışlar nasıl oluyor da aşı üretiyorlar böyle hızlıca. Önceden mutasyon vardı onu bitirdiler şimdi varyantlara başladılar. Milyar milyar dolarlar kasalara akmaya devam ediyor. Peki sorumluluk kime ait? Kobay haline gelen hastalara. Madem koruyuculuğu var neden sözleşme imzalanıyor gönüllü yapıldığına dair? Belki şimdi ölümden kurtulacaksınız ama ilerleyen yıllarda ölmeyi azrulayacak hastalıklara yakalanabilirsiniz. Aşının yan etkisi vuruldum hemen alerji yaptı şeklinde oluşmuyor. Bundan 10 yıl sonra milyonlarca kişi aşının yan etkileri ile mücadeleye başlayacak. Sonra hoooooop ilaç şirketleri başlayacak ilaç dağıtmaya.
Olmadım, sonucu ne olursa olsun olmayı da asla düşünmüyorum.
Sitemim size değil yanlış anlaşılmasın genele.
Aşı ayrımı yapılmalı elbette biri geleneksel yolla üretildi biri mRNA aşısı her aşının antikor üretimi farklı, varyantlara etkisi farklı elbette konuşulacak bu. Araştırmaları yakından takip ederseniz ekiplerin kaç kişi üzerinde çalıştığı, kaç kişide ne görüldüğü gibi rakamlara kadar ulaşırsınız. İmzaya gelince, en basit ameliyatta bile sözleşme imzalarsınız, sağlıkta bu böyle. Şimdi ölümden kurtulacaksınız diyorsun da hocam öyle basit söylüyorsun ki sanki çok önemsiz bir şeymiş gibi

Ölümden kurtuluyorsun daha ne olsun? 6 ay antikor sağlayan bir aşı bu 10 yıl sonrayı bırak bir kaç yıl bile vücudunda aşıdan zerre kalmayacaktır. En basitinden arkadaşım ve babası biontech oldu annesi neden olmadı bilmiyorum kadın hayatını kaybetti. Kocası ve çocuk yaşıyor o kötülediğin aşı sayesinde. Bu aşıların yan etkisi söylediğin gibi olsa Amerika, Avrupa vs milyonlarca vatandaşına yaptırmazdı.