Uzmanlarca çalışmalar var Sinovac maalesef Biontech gibi korumuyor mutasyonlarda, ve hastaneye yatan hastalar arasında çift doz sinovac olanlar var, delta mutasyonunda. İnşallah öyledir kardeşim çift doz sinovac oldu ona bir doz da biontech yaptırmayı düşünüyoruz. Doktoru önerdi, doktoru da çift doz sinovac olanlara mutlaka 1 doz biontech öneriyoruz dedi.
Kim bu uzmanlar ya? Bir yukarı bir aşağı inip çıkıyor bu uzmanlar. Her diploma alan başımıza profesör kesiliyor. Aşı olayı artık iyice fastfood sektörüne döndü. Aşınızı nasıl alırsınız? Ben biraz Sinovac alayım, üstüne büyük boy Biontech, yanına da Moderna

Seçmece aşı olunuyor artık.
Bunlar o kadar uzman olsalar aşının bu kadar kısa zamanda bulunmasının imkansız olacağını bilir. Daha doğru düzgün virüsü tespit edecek kit bulamamışlar nasıl oluyor da aşı üretiyorlar böyle hızlıca. Önceden mutasyon vardı onu bitirdiler şimdi varyantlara başladılar. Milyar milyar dolarlar kasalara akmaya devam ediyor. Peki sorumluluk kime ait? Kobay haline gelen hastalara. Madem koruyuculuğu var neden sözleşme imzalanıyor gönüllü yapıldığına dair? Belki şimdi ölümden kurtulacaksınız ama ilerleyen yıllarda ölmeyi azrulayacak hastalıklara yakalanabilirsiniz. Aşının yan etkisi vuruldum hemen alerji yaptı şeklinde oluşmuyor. Bundan 10 yıl sonra milyonlarca kişi aşının yan etkileri ile mücadeleye başlayacak. Sonra hoooooop ilaç şirketleri başlayacak ilaç dağıtmaya.
Olmadım, sonucu ne olursa olsun olmayı da asla düşünmüyorum.
Sitemim size değil yanlış anlaşılmasın genele.