Axiacar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğinin değerini bilmeyen insan her zaman kaybetmeye mahkumdur.

Hiç bir zaman en uygun fiyat garantisi vermem, ama memnuniyet garantisi kesinlikle veririm ( yeri geliyor alt limitten bile yapıyoruz)

Forumda örnk: 1000 ticari konu varsa 950 tanesi "Uygun fiyat-Dip fiyat-Alt limit" diye geçiyor. Benim emeğim değerli diyen insan sayısı çok çok az...

Ne istediğini bilen müşteriler ile çalışmak en iyisi, kesinlikle müşteride seçici olmak gerekiyor
Her gün min 2 3 kişiyle çalışmayı reddediyorum forum içinde, çünkü tek amaç ucuz iş yaptırmak ( daha ucuza teklif verenler oldu ama ben size yaptırmak istiyorum hadi fiyatı indirin )
Tek amacı bu olan müşteriyi de bırakın ucuza yapan birine yaptırsın, sonrasında dönüp dolaşıp illaki işi bilen birine gelecektir

Serbest piyasa adı altında çok salakça bir sistem var... Bu sistemden ayrışmanın tek yolu işinizde iyi olmak
Yine çok doğru bir yorum.. Aslında kesinlikle katılıyorum size. Ne istediğini bilmeyen müşteri zaten başından belli ediyor kendini ve ben de kabul etmiyorum işini çünkü kabul edince ilerleyen zamanlarda daha çok sıkıntı çıkarıyorlar ve boşuna verilen emek ve zaman kaybı oluyor. Fiyat indirme talepleri şu da böyle mi olsa bu da böyle mi olsa gibi gibi daha neler neler...