Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her kategoriye alt limit getirilmeli ve alt limitler yükseltilmeli.
Kesinlikle bu şekilde olmalı hocam yani yazık günah insanlar kendi yapmadıkları işleri 10-15₺ den satiyorlqr diğerleri de bunu her yerde öyle sanıyorlar
Wertomy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 tlye Google maps yorum hizmeti diye başlık var. Ben 7 tlye yapıyordum o işi geçen ay daha. :/
Maalesef hocam piyasa ölüyor.
Not: ben de aynı seviye yerel rehberim
ozymoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
serbest piyasa diyede gerçek var.
Gerçek var ama insanların kultursuzlugu piyasayı öldürüyor serbest piyasa olsun ama bunu bitiren de iş bilmez insanlar
karagecili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece o iş için değil genel olarak bütün işler için bunları yapan arkadaşları kınıyorum.
Fiyatı en aşağıda tutup hem işlerimize ambargo koyuyorlar hem de beceremeyip müşterinin güvenini yok ediyorlar.
Evet hocam kesinlikle öyle katılıyorum buna yazılımı örnek verdim ama hemen hemen tüm iş alanlarında bu böyle gerçekten hazır işleri düzenleyen tipler genelde bu 15-20-50₺ ye iş yapanlar
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
script, yazılım,tasarım kendi ürünü olmayanı satmak yasaklanırsa eğer bu sorun çözülür. 3 script 15 tl ye satan adam onun yazıcısı değildir emin ol.
Aynen öyle hocam çok doğru bir noktaya değindiniz, zaten internette hazır script bulup editleyen yazilimciyim diye geziyor artık ne hallere düştük. Kendi ürününü satarsa herkes o zaman emeğinin karşılığını alır hak ettiği parayı da alır ve bu diğer üç kuruşa iş yaptığını sananlar da emek verince o fiyata satılmadigini anlarlar
mertzcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaliteli satıcı ve kaliteli alıcı olmak lazım. Herkesle iş yapılmıyor maalesef
Maalesef hocam maalesef...
Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında adamın hiçbir emeği yok bi yerden bulmuş buluşturmuş script diye bir şey satıyor. Kendi emeği olsa o kadar ucuza satmaz
Aynen öyle hocam kendisi yazmış olsa zaten imkansız üzülür kıyamaz ki o fiyatlara... Ama hazır olunca kendini yazılımcı sanan kişiler satar tabii
enesaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 liraya 3 script konusunda bende takılmıştım. Günü geçirmek için yapıyorlar. Ama ertesi günü hiç düşünmüyorlar
Maalesef yarını düşünmüyor bugün üç beş kuruş girsin cebime diye iş yapıyor ama patlarlar bir gün kalitesiz işleriyle umarım....
PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumdan para kazanma devri biteli çok oluyor hocam. 2005-2010 arası ne paralar dönüyordu. Genç yaşta araba çekiyordu insanlar altına. Şimdi telefonu kapanmasın faturasını ödeyeyim diye yazılım kodluyor millet. Konu ülkenin genel durumu ile alakalı r10 na özel değil.
Evet hocam çok haklısınız genel ülke durumuyla alakalı ama forumda da piyasayı çok öldüren var size de çok hak veriyorum

kara1para adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız bu emeğin karşılığı bu olmamalı
Kesinlikle hocam.
basricetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada bir arkadaş vardı şu siteyi kaça yaparsın dedi 1500-2000 gibi bir fiyat vermiştim sanırsam. Bana dediği o paralara iş mi yapıyorsun. Bakın işin parası değil bu EMEĞİMİN parası. Ben de kazanmalıyım ki hayatımı idame ettirmeliyim. Yoksa 400-500₺ ye iş yapacak değilim. Eski de kaldı. Serbest piyasa falan değil bu olay. 100-200₺ ye hizmet alıyor adam hiç bir şekilde arkasında durmuyor. Wa.ez temalar kullanıyor free temalar kullanıyor ama geçimini bu işle yapan arkadaşlar var.

Bizim müşteri seçmemiz gerekirken müşteri bizi seçiyor. (Hangisi daha ucuza yapar diye.)
Aslında hatayı da orda yapıyoruz belki de hocam müşteri seçmemiz lazım herkesten iş almayıp bazı işleri reddetmeyi bilmeliyiz biz yardımcı olmak için iş aliyoruz ama onlar tepemize çıkıyor
Technique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediklerinizin çoğuna katılıyorum ancak "para yoksa bedava bile yaparız" olayına kesinlikle katılmıyorum, genel bir konu olduğu için genel olarak konuşuyorum. Forumda neredeyse soru sorduğun için para isteyecek insanlar var. Millet günahını bile bedavaya vermiyor. İstisna arkadaşları işin dışında tutuyorum
Hocam size çok çok fazlasıyla katılıyorum demek istediğim durumu yok ve gerçekten çok ihtiyacı varsa o şekilde yardımcı olmaktı yoksa evet çok haklisinuz
AYJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son 7 gündür aslında ciddi bir yükseliş var işlerde. Fakat kategorilere alt limitler, konu açma şartlarının arttırılması gibi yenilikler gelirse çok daha iyi olur.
Ciplakyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O 1 günlük iş değil aslında.

Yılların birikimi + 1 günlük iş.
Aynen öyle ama işte bunu fark edemiyor bazıları.... Bir günlükse kendisi yapsın..
mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 TL'ye script alanlar daha sonra hacklendik yardım edin diye özelden ulaşıyor. (yardım etmiyoruz haliyle)
Ağlaya ağlaya geliyorlar değil mi sonraainda patladı sistem diye 😊
Marjii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Misal bugün 10 TL'ye yaptığımız bir işi , yarın piyasa baltalayan kişiler - kurumlar yüzünden daha düşük fiyatlara yapmak zorunda kalabiliyoruz. Ancak ben bu tarz durumlarda taviz vermiyorum. Her zaman müşteriyi memnun etmek zorunda değilim. Düşük fiyat verenlerle çalışmıyorum, emeğimin karşılığını istiyorum o kadar.
En iyisini yapıyorsunuz hocam aslında yaptırmayan yaptırmasın yaptıran kaliteli insanlar da kalsın bizimle
DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işlerin çok kurumsal altyapısı olmadığı için çalışmayan bir mekanizma var

Mesela adı rekabet kurulu.

Türkiye genelinde satış yapan rakip firmalar bakın piyasayı öldürsün adına serbest piyasa desin o zaman rekabet kurulu ne yapıyor bir görün.

Tutturmuşsunuz serbest piyasa. Daha tam olarak ne olduğunu bilmeden
Diyecek söz bulamadım hocam..... Haklısınız
Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satıcı fiyatı sabit tutacak. Alıcı indirim talep edecek. Ben suana kadar indirim isteyen herkese fazlasıyla indirim yaptım ve yine bir hizmet alırken kimden indirim istesem sağ olun yaptı. Ayrıca burada çoğu hizmetin herkesin 5.6. ihtiyacı yani almasa da olur. Adam konu açıyor neymiş backlink alcakmış allah rızası için cok acilmis cart curt yok ya hem hiç almasına bile gerek olmayan bir hizmeti almak istiyor hem 5 liraya almak istiyor hemende olsun istiyor.
Aynen öyle sanki çok basit bir işmiş gibi beş dakikada çözülmesini istiyor para talep edince de bu kadar tutar mı diyor o zaman kendin öğren de beş dakikada yap...