Merhaba saygıdeğer forum üyeleri . Bugün itibari ile bir işe adım atmış konumundayım ve önümüzdeki seneler boyunca çok gelişeceğine inanıyorum. Size İşten biraz bahsedeyim. 600 TL veya 1000 TL lik sermaye başlamak için yeterli. Bu sermaye ile gireceğimiz işten ürün satın alıyoruz. İsterseniz bu ürünleri satarak da gelir sağlayabilirsiniz. Ama bizim için önemli olan insan bulmak. Altınıza giren her insanda siz de komisyon kazanıyorsunuz. Pasif gelir kaynağı gibi düşünün. İşin güzelliği üstümüzdeki insanlar insan buldukça da siz bulamasanızı bile altınıza ekleniyor. Şirketimizin sertifika ve lisansları tamdır. Şirketimiz 20 aylık bir şirkettir ve gelecek vaat ediyor. Sattığımız ürünler yeni dünyada güzel etki ve kolaylık sağlayabilecek bantlardır belki duymuşsunuzdur. Çeşitli işlevleri olan bu bantlar vucüdünza temas etmesi halinde direkt etki eder ve işlevini gerçekleştirir. Kesinlikle doping değildir ürününü doping olmadığına dair kanıtları ve sertifikaları vardır. 20 ülkede satılan ve ülkemize yeni gelen bu ürünün gelecek vaat ettiğini düşündüğüm için bu işe adım attım. Küçük düşünmeyin bundan 5-6 ay sonrası hatta 3-4 ay sonrası için yeni insanlar geldikçe komisyon alacaksınız ve güzel gelirler elde edeceksiniz. Şirket yeni açılmış olduğu için şuan işe giren insanlar en üst kademelerde yer alcak ve 2-3-4 yıl belki de şirket tamamen gelişene kadar güzel gelirler sağlayacaktır. İsteyene Whatsapp üzerinden sertifikaları ve pdf dosyalarını atabilirim . Detaylı bilgi için ulaşabilrisiniz. R10 Güvencesi İle. İyi Forumlar Dilerim.

Site Linki