Backlink işi yapmanıza rağmen samimiyetle tüm bilgileri vermişsiniz hocam teşekkür ederim. Kesinlikle haklısınız ancak amaç sadece siteden para kazanmak olmayınca ve içeriğe, web sitesinin amacına ulaşması adına somut olarak yapılanlara zaman ayırmaktan backlink ile vs uğraşamıyoruz. Sosyal medyamızda 80.000+ takipçimiz var. Mavi tikli ve tanınır birçok yöneticinin takipte olması da cabası 😄 artık aldığımız her tanıtım yazısına ücretsiz sosyal medya story çıkma hediyesi de vermeye başladık. Bakalım 😄 Yapay işlemden kaçınıp doğal yollarla bu DAPA meretini de artırmaya çalışacağız. Zira kaliteli backlink paketleri çok maliyetli. İşe yaradığı iddia edilen birçok site de çöp maalesef... Burada birçok iyi insanlar karşılaştık. Karşılıklı olarak faydamız dokundu diyebilirim. Edindiğimiz birçok backlinki de onlar sayesinde edindik. Tekrar çok teşekkür ediyorum. ☺
bir de news kayıt mevzusu var. Yahu şuan uçan kuşa news kayıt veriliyor. İngilizce aşk sözleri siteme news kaydı aldım, yani o kadar itibarsızlaşmış bir özellik. İlk çıktıgında evet kayda değer bir özellikti, ama artık değil.
Ancak sektörel haber sitemi sundugum pek çok backlink arayan müşteri news kaydı olmadıgı için alamadıgını iletiyordu. Yahu organik trafik atıyorum analytcsten, news olmasa nolur, piyasadaki newsli sitelerin %90 ından fazla hiti var bu sitenin. Adsensesi var geliri var, onbinlerce indeksi var, ama yok
Ben de bir gün yaktım contaları, 20 in üzerinde yerli yabancı her siteme news kaydı açtım

ingilizce aşk sözleri de dahil

Sırf sorana evet var diyebilmek için, önemsediğimden değil.
Hit değişti mi, hayır, sadece newse itibar edenleri kaçırmamış oluyorum hocam.