Sizin iyimser bakmak için saydığınız sebepler dışında, benim ve foruma üye olan ya da olmayan bir çok mağdurun da oldukça etkin sebepleri mevcut.
"Korona aşısı olacak mısınız?" gibi bir soru olsa, insanlar düşünceleri yönünden ikiye ayrılabilir, ancak burada çoğunluk neyin ne olduğunun gayet farkında.
Hatırlatmak istiyorum, "dolandırmış" şeklinde kesin bir tabirde bulunmadım, "dolandırmaya teşebbüs" konusunu ele aldım.
Rapor konusunda da dediklerinize zaten katılıyorum, ancak tekrarlamak isterim, burada konu, raporun doğal yollar ile yükselip yükselmeyeceği değil, bilinçli şekilde raporun yükseltilmesini sağlamaya çalışmak olarak algılanıyor.
https://www.r10.net/off-topic/247367...post1080482911 bağlantılı mesajımı ve ilgili mesaj içerisinde olan diğer bağlantılı mesajlarımı inceleyebilirseniz, zaten durum ile ilgili olarak Teknoclouds'a araştırmış olduğum yerler dahil olmak kaydı ile birçok soru sorarak net bir cevap beklemiştim, ama ilgili oluşum malesef bu konuda dürüst davranmadı, davranmamaya da devam ediyor zaten, beni geçin, GoDaddy bile bunu açık açık belirtti.
Hatasını daha o günlerde kabul etseydi, olaylar bu şekilde çetrefilli bir duruma dönüşmeyecekti.
Ticari etik duygusuna sahip olan kişiler ya da kuruluşlar bu tür süreçlere girmezler, bilgiyi satmak başka birşey, promosyon olarak kısıtlı biçimde verilen bir hizmeti başkasına satmak başka, bu ikisini lütfen karıştırmayın.
"
Her birey bir engelli adayıdır ve engeller yalnızca beyindedir " cümleme dahi verdiğiniz yanıt sonrasında ne desem bilemedim, frekansımız uyuşmuyor diyelim.
Tekrarlıyorum, bahsettiğiniz mesajı alıntılamam bir ifşa ya da iftiradan öte uyarı niteliğindedir, benim yine de olabildiğince saygı çerçevesinde yorum yapmaya çalışıyor olduğumu bilmenizi isterim, farklı farklı yorumları görseniz beni melek ilan edersiniz.
Sevgiyle kalın.