PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çift doz aşı olduysa hafif atlatacaktır, hastaneden ilk verilen ilaçları düzenli kullanın başka da bir şeye kulak asmayın.
Şuanlık maşallahı var hocam, normal sağlıklı halinden farkı yok. Öksürüğüde çok az. Çok teşekkür ederim

arifbuba55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aracınız var mı muhabetini bize de yaptılar. Babam kulak zarı ameliyatı oldu. Taburcu oldugu gün evde 3 saat sonra kulagından kan gelmeye basladı. O telaşla ambulans cagırdık. Ambulans aracınız yok mu diyor. Var dedik. Bizi niye cagırıyorsunuz o zaman aracınız la gitsenize diyor. Adam saga sola ceviremiyor daha kafasını. Benim ehliyet var sürücülüğüm cok zayıf. Motosiklet kullanıcısı oldugum için. Cimerden şikayet ettim sanki grip oldukta ondan cagırdık.
Bizede ilk başta aracınzı var mı dediler yok dedim, sonra çevrenizden herhangi bir araçla götürebilirsiniz dediler . Bende hiç polemiğe girmemek için bir şey demedim. Delta varyantı virüsün daha hızlı yayıldığını herkes söylüyor, başka bir araçla götürülme olayına nasıl sıcak bakıyorlar anlayamadım bende. Yinede onların işide zor Allah kolaylık versin ama sizin yaşadığınızda bambaşka bir olay. Ambulanslar öyle acil durumlar için var. Babanızın durumu nasıl hocam şuan çok geçmiş olsun

Sergion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çift doz aşı olması gerçekten büyük bir güzellik. Yüksek ihtimalle hafif atlatır diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun Allah uzun ömürler versin dedemize.
Hocam içtenlik dolu mesajınız için çok teşekkür ederim.. Umarım tüm hastalarımız hafif atlatır bu hastalığı. Tekrardan teşekkür ederim