öncelikle paylaşım için teşekkür ederim.
Eleştiren arkadaşlar hem GT Metrix ve PageSpeed değerlerine göre ticaret yapıyorlar hem de böyle paylaşımlar için gerçek değer değil onlar diyorlar.
Faydalı olmasına sevindim. Rica ederim.
Eleştirilere sonuna kadar açığım. Okuyanlara değer katacak eleştirileri görmek beni mutlu eder.
Ama çamur atmaya çalışılıyorsa bunu da sizin gibi herkes fark eder.
Çünkü bu teknik pagespeed ve gtmetrix haricinde sitenin gerçek hızını da arttırıyor. Tabi öyle aman aman bir artış olmuyor. Yine de yeterli.
Ayrıca ortada bir yanlış varsa ve bunun doğrusunu bildiğini iddaa ediyorsan kanıtlamak gerekir.
Sadece "bu yanlış, bu felaket doğurur" demek ile olmuyor.
JS delay ile hızlandırma haricinde alternatif başka bir hızlandırma sunabiliyorsan bu eleştiri yerindedir.
Yoksa dev internet siteleri js delay kullanmadığı için bizde kullanmamalıyız denilirse bu abesle iştigal etmekten başka birşey değildir.
Çünkü gelişmiş sitelerin arkasındaki performans mimarisinin ne kadar komplex olduğunu bende biliyorum.
Sağladığım bilginin kapsamının da bu olmadığı gayet açık ortada.
Orta karar wordpress siteler için paylaşılan bir tekniği devlerle boy ölçtürmek kadar saçma bir şey olamaz.
Sonuçta herkes payına düşen cevabı alıyor. Ben alışkınım artık bu tür trollere.
Paylaşım için teşekkürler, yandex metricayı geciktirmemesi için kod var mı?
Bu arada eklentiyi kurduğumda "Web sitenizde kritik bir hata oluştu. Lütfen talimatlar için site yöneticisi e-postası gelen kutunuzu kontrol edin." olarak hata verdi
Bugün eklentiye yeni bir güncelleme geldi. Bug fix yazıyor.
Videoda da belirttiğim gibi sürümler arası bazı uyumsuzluklar oluyor.
Önceki sürümleri deneyebilirsiniz.
Yandex metrikayı da hariç bırakabilirisin.z
metrica.js gibi bir uzantısı vardı. Onu exclusion bölümüne yazın. Metrika hariç bırakılacaktır.