Konunun gidişatı iyimser düşündürmesi ne zamandır suç sayılıyor güzel kardeşim yapma gözünü seveyim. Senin olduğu kadar benimde bu konuda karnıma ağrılar girdi. Ben müşterime konuyu anlattım. Müşterimin verdiği cevap şöyle idi, suç sende mi başkasında mı? benim yaptığım iş ve işçilikte sorun yok. Hasbelkader bu bir iş kazası diyebiliriz. Akbank bile teknik sorun ile karşılaştı 2 gün hizmet veremedi, gidip akbank kapısına kimse dayanıp bu işin sonu kötü olur diye bir üslup kullanabildi mi? Tabi ki Hayır. Bir tutturmuşsun polyannalar gidiyorsun. 1 saattir diyorum ki bu konuları kapatalım önümüze bakalım sen halen aynı şekilde devam ediyorsun. Ne yapalım tüm foruma galyana getirip firmanın kapısına mı dayanalım. Adamları savunduğumda yok, sonuç itibari ile iyimser bakıyorum diye bu şekilde tahrik etmenize de gerek yok. Ben son konuyu okuyup beni etiketlemeyin diye rica ettim. Bir arkadaşın engelli birinin başka bir forumdan ekran görüntüsüne tepki gösterdim konu buraya kadar geldi. Tehdit eder bir üslup ile lütfen tahrik edici konuşmayın. Dediğiniz gibi domainler hakkında konuşalım artık.
Burası forum yazıyosanız etiketlenmeyi göze alacaksınız, uslüp meselesine gelince kaç gecedir uykusuz kalıyoruz müşteriler sitesini soruyor yaşadıklarımı bi ben bilirim, uslubumu konuşmalarınız belirliyor madem çok iyi firma diyosunuz gidin konu açın burası şikayet konusu ve domainlerin konuşulması gerekirken bir kaç kişi yüzünden polyannalar gibi yazıyosunuz. Neyse konu uzamasın siz istediğiniz kadar iyi düşünebilirsiniz, domainlerin akibetini konuşalım.