Emin olun ki olayı öğrendiğimde o gecesi yine böyle uyuyamadım. Tabi ki işini düzgün yapmalı, şuan konu farklı yerlere geldi. geçmiş mesajlarımı okuyabilirsiniz. Herkesin düşünce tarzı farklıdır, bende sizlerin mesajlarını okuyunca sizleri anlamaya çalışıyor sonra birden anlamaya çalışmaktan vazgeçiyorum. Savunuculuk yapmıyorum bazı mesajlardaki üsluplara bakınca neyse kardeşim, inşallah bu olay başka firmalar ile yaşanıp daha kötü sonuçlar ile bitmez. Büyük geçmiş olsun, herkesin sizin gibi düşünmesini bekleyemezsiniz. şuan bir çoğumuz üzüntüden ve stresten kime saracağını şaşırıyor. aynı şeyleri yazmakta istemiyorum, her koyun kendi bacağından asıldığını bu hayatta öğrenen ne demek istediğimi anlamıştır. Sizden ricam sadece son konuyu okuyup beni etiketlemeyin. Tekrar söylüyorum hepimize geçmiş olsun. iyi geceler
Burda kafayı yiyenlerin arasında değilsiniz, ucuzu pahalısı diye bişey yok işini düzgün yapacaksın yapmıyosan domain işlerine girmemesi gerekli. Nasıl bi düşünce tarzınız var anlamıyorum ben sizi, siz çalışın ama burda savunuculuk yapmayın işler düzelmeseydi bunları yazabilecekmiydin?