fenomenH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz gibi belki de ben çok iyimser bakıyorum olaylara zaman her şeyin ilacıdır.

yani ben nasıl anlatsam sizler mutlaka bir cevap verecek, siz bir cevap verseniz ben kendi düşüncemi ifade etmeye çalışacağım. gelin bu tartışmayı aramızda sonlandırıp projelere odaklanalım. Güvenip güvenmemek kişilerin elinde, firma bir şekilde hatasını telafi etmeye çalıştığını gördüğüm için yorum yapan bir arkadaşın da engelli bir konunun ekran fotosunu atması ile başladı.

Yılanın kuyruk acısı misali; bizde bu kuyruk acısı, firmanın da evlat acısı varken. Dost kalmak zorlaşır. Konunun içerisinde tam olarak ne olup bittiğini bilmediğimiz için birbirimizi kırmaya gerek yok.

Bu konuları bu meyveleri ucuz satın alırken düşünmek daha doğru olurdu.

Dediğim gibi ben sonuca baktığımda şuan sitelerim açıldı. bir kaza oldu diyelim isteyen yoluna devam eder istemeyen geldiği yoldan geri döner, bu kişilerin kendi görüşleridir. Hepinizi saygı ve sevgi içinde selamlıyorum. Su akar yolunu bulur.

Herkes aynı düşünmek zorunda değil, hepinizin düşüncesine saygım sonsuz arkadaşlar. Hepimize büyük geçmiş olsun.
Burda kafayı yiyenlerin arasında değilsiniz, ucuzu pahalısı diye bişey yok işini düzgün yapacaksın yapmıyosan domain işlerine girmemesi gerekli. Nasıl bi düşünce tarzınız var anlamıyorum ben sizi, siz çalışın ama burda savunuculuk yapmayın işler düzelmeseydi bunları yazabilecekmiydin?