Dediğiniz gibi belki de ben çok iyimser bakıyorum olaylara zaman her şeyin ilacıdır.
yani ben nasıl anlatsam sizler mutlaka bir cevap verecek, siz bir cevap verseniz ben kendi düşüncemi ifade etmeye çalışacağım. gelin bu tartışmayı aramızda sonlandırıp projelere odaklanalım. Güvenip güvenmemek kişilerin elinde, firma bir şekilde hatasını telafi etmeye çalıştığını gördüğüm için yorum yapan bir arkadaşın da engelli bir konunun ekran fotosunu atması ile başladı.
Yılanın kuyruk acısı misali; bizde bu kuyruk acısı, firmanın da evlat acısı varken. Dost kalmak zorlaşır. Konunun içerisinde tam olarak ne olup bittiğini bilmediğimiz için birbirimizi kırmaya gerek yok.
Hiç alakası yok depremi yapan kendileri başka firmalarda varmı bu deprem? bişey demiyom daha.
Bu konuları bu meyveleri ucuz satın alırken düşünmek daha doğru olurdu.
Dediğim gibi ben sonuca baktığımda şuan sitelerim açıldı. bir kaza oldu diyelim isteyen yoluna devam eder istemeyen geldiği yoldan geri döner, bu kişilerin kendi görüşleridir. Hepinizi saygı ve sevgi içinde selamlıyorum. Su akar yolunu bulur.
Herkes aynı düşünmek zorunda değil, hepinizin düşüncesine saygım sonsuz arkadaşlar. Hepimize büyük geçmiş olsun.
Sayın hocam lütfen rica ediyorum.
Deprem olabilir doğal afettir ama buradaki sıkıntı şu: mütahit efendi malzemeden çaldı ve depreme denk geldi ama bina yıkılmak üzere iken daire sahipleri binayı ayakta tutmaya çalıştı, ilgili firmalardan yardım talep etti ve bina yıkılmadı ama hasar gördü.
İlgili firmalardan kastım godaddy azure wwd ve ican, teknoclouds zaten olayın muhatabı bir zahmet ilgilensin.
Meyve ağacından herkes zehirlendi çünkü satıcı dürüst değildi, zehirsiz diyerek sattı ama zehirli çıktı, kimse ağaçtan meyve koparmadı parasını verdi aldı. Ucuz pahalı o ayrı bir tartışma konusu, zaten üç kuruş verip aldılar ne hizmeti ne desteği şeklinde bir düşünce olamaz.
Örnekleri benzetmeleri geçelim hocam, konudaki mesajlarda godaddy ve azurenin mail atan arkadaşlara teknoclouds müşterilerine dürüst ve adil davranmadığı için üzgünüz gibisinden ve bir çok kullanıcıdan aynı şikayeti aldıkları için araştırdıklarına dair mailler ekran görüntüleri var.
Benden daha düşüncelisiniz hocam, saygı duyuyorum. Olay netleştiği zaman göreceğiz nedir ne değildir.