riwe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teknolojiyi kullanmayı bilen yazmıştım. şöyle diyelim o zaman interneti verimli kullanmayı bilen böyle daha iyi oldu
fikrine saygı duyuyorum ama ona hiç katılmıyorum, öğrenmenin temel ayağı, ilgili konuyu doğru öğrenmektir. yani o konuyu kitabından okumak ve öğrenmektir. interneti iyi bilende bilmeyende, google ın çöplüğünden sadece çöp bilgiler öğreniyor, şöyle düşün, burun akıntısı hakkında veya boğaz ağrısı hakkında bilgi arayışına giriyorsun google da saatlerce vaktini harcıyorsun, burada ince bişey var, google da o içerikleri girenler o işin ehlimi ? boğaz ağrısı yazsan önüne binlerce makale çıkıyor geneli r10da sağlıktan bi haber kişilerin 3 tl ye yazdığı makaleler :d zaten ilk sıralamaları büyük haber siteleri kaplıyor aradığın her konuda, onların editörleri doktor mu ? hayır maaşla çalışan editörler. toplama bilgi ile yazılan kaynaklar. bana göre bilmenin tek yolu kaynaktan kitap okumak ve keşfetmek.
esasında günümüz insanlarının "ben sorguluyorum ben biilinçliyim demesini çok cahilce ve komik buluyorum, kaynağın nedir diye soruyorsun adam internet diyor. ancak istisnalar var tabi web masterlık işleri vs bunların ana kaynağı bu gibi platfromlar. gece gece bir birimizi tutmayalım yeter