Yani şimdi siz bu arkadaşı burada ifşa ederek doğru bir şey mi yapıyorsunuz. Bu devleti dolandırmak değildir! Devlet engelli kişilere bazı haklar tanımış bu arkadaş eğer sizin ifşaa ettiğiniz kişi ise bu hakları kullanmaya hakkı var. Bu engelilik durumu sizin yada benim başıma gelse yapacağımız gibi olağan bir arayış içine girmiş. Hak aramak ne zamandan beri ahlaksızlık, yani kusura bakma kardeşim ama senide biraz derinlemesine tanısak muhakkak yapmış olduğun bir şeyler çıkar. Çıkmaz diyen ise asıl yalancıdır. Ben bu adamı tanımam etmem ama senin yorumların bu adamı karalamak için olduğu çokta manidar gözüküyor. Benimde 4 adet domainim vardı, sorumlusu olduğum başkaları da vardı. Olaylar başladığı zamandan beri sürekli mail hesabıma konu hakkında bilgilendirmeler geldi. Ticarette herkesin başına sorunlar gelebilir. Bu vatandaş bir iş kolu bulmuş, şartlar bu iş kolundan ona para kazandırmayı ortaya koymuş. Ben şuna inanıyorum; aynı şartlar sadece senin değil bu işi yapan yapmayan kimin önüne gelse değerlendirir. Sizin yaptığınız meyve veren ağacı taşlamaktan başka bir şey değil.
Ben haticeye değil, neticeye bakarım. Gelen maillerde benim öngörüm bir çaba ve emek ile üstesinden gelmiş mi ? Gelmiş
Bu arkadaş belli ki akıllı bir adammış, bir çok kişi şimdi bu firmadan domainlerini taşıyor ya! Ben taşımayacağım, nedeni ise bu çaplı bir sorunun üstesinden gelen kişi yada ekip bu tecrübe sayesinde bence daha tecrübeli ve güçlü olur. Bence siz bu konuyu daha fazla bulandırıp lekelemeye çalışmayın. varsa domainleriniz ister taşıyın ister taşımayın. her yerde 100 ₺ olan domainleri 25-35 liraya kayıt yaparken bu konuyu forumda açıp gündem yapsa idiniz.
Gelelim diğer konulara 40 bin domain ortalama 10 bin kişi civarı eder. 10 bin kişi değil 100 kişilik bir baskı sizin üzerinizde olsa sizde hatalar yaparsınız. Adam bunalmış firmayı satılığa çıkarmış. Bunların hepsi olabilir. Allah kimsenin başına vermesin kardeşim. Bence siz biraz empati kurun ve kendinizi bu firma sahibi arkadaşın yerine koyun.
Yanlış anlamışsınız, ben sizin mesajınızı Teknoclouds'dan gelen e-posta içeriği hakkında yorumda bulunabilmek için alıntılamıştım.
Maalesef siz çok yanlış gelmişsiniz, öncelikle buradan başlamanız iyi olacaktır diye düşünüyorum;
https://www.r10.net/off-topic/247367...-dikatine.html
Ardından aşağıda alıntılamış olduğum mesajları dikkate okumanızı rica ederim.
Evet, hayatta herkes ikinci veya üçüncü şansı hak edebilir, ancak, bu durum öncelikle hatalarını kabul etmekle başlar.
İlgili oluşum hatasını kabul etmeyip suçu Microsoft Azure'a yükledi ve yüklemeye devam etti.
Diğer göndermiş olduğu mesajlardaki müşterileri tehdit, ergence yorumlar ve firmayı 1 günlüğüne satılığa çıkarmak gibi benzeri amatör kısımları saymıyorum bile.
Kaçıp gitmemesinin sebebi ise hukuki olarak başına geleceklerinin farkına varmış olmasından kaynaklanıyor.
Geçmişten kalma da şu tür bir mesajı var;
16 yaşında devleti kandırmayı amaçlayan birisinden söz ediyoruz, 20'sinde ise Microsoft'u, önüne geçilmez ise ilerleyen yaşlarda neler yapabileceğini düşünmek dahi istemiyorum açıkcası.