TommyVercetti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen ve sen gibileri php olarak kodlar html olarak şekillendirir css olarak makyajını yapıp mysql den database inizi programlayıp yayınlamaktan ziyade, zmodeller surface gridden dff lerini çizip fireworks ile transparan images larınızı tasarlayıp UV Mapper dan çizimlere yerleştirip txd ile görsellendirir 3D ile bütün dünyaya ay ben ne yaptım diye oynatırım. KAPİŞ.
Haddini bilmeden hala zeytinyağı gibi üste çıkan şöyle cahil insanlarla polemiğe girmeye sevmekten ziyade bayılıyorum.
Vallahi tamda kendinden bahsetmişsin ) demekki seni böyle çok şekillendirmişler Bilader burada haddini bilmeyen tek bir kişi var o da sensin bu bariz ortada bunu kanullenmeyip bukadar ego neyin nesi hala uzatıyorsun..

İki kelimen bir birini tutmuyor önceki mesajında niye polemiğe giriyorsun diyip isyan ediyorsun şimdide polemiğe bayılıyorum diyorsun…

Karşındaki tanımadığın birine cahil demeden evel kendin daha bilgisayar mühendisiyim diye geçinip elektronik giyilebilir saat soran bir arkadaşa eski 100 yıllık mono klasik saat önerecek kadar kendini bilgisayar mühendis sanan daha watc teknoloji saatlerin ne olduğunu bilmeyip teknoloji üreten biriyim diyem biriyle niye tartışırım ki?? Neyse sen teknoloji üretmeye ve kendini html olarak şekillendirip css olarak düzeltmeye devam et.. Aramızda çoook fark var beeee biraz hızlı koşarsan belki yetişebilirsinn