onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben seninle ne gireceğim polemiğe ? 15 yıldır bu forumdayım senin kadar çok bilmişlik yapmadım 18 gündür üye olmuşsun yok ben bilgisayar mühendisiyim ben öyleyim ben böyleyim diye mesajlar atıyorsun. Banane kardeşim neysen nesin işte teknolojiyi umursamayıp teknoloji üretmek nasıl birşey biz halen çözemedik.

Daha paylaşımı açan arkadaşın sen hangi saati sorduğunu ayırt edemeyecek kadar bilgin yok işte dijital elektronik olduğunuda ben söyledim ondan sonra kalktın düzelterek cevap verdin. Neyse kardeş sen teknoloji üretmeye devam et. Mesajımı alıntılayım cevap vermezsende sevinirim. İnan mühendisim diyen birinin teknolojiyle haberdar olmamasına neyin tartışmasını yapıyorım ki? Esenlikle kal…
Sen ve sen gibileri php olarak kodlar html olarak şekillendirir css olarak makyajını yapıp mysql den database inizi programlayıp yayınlamaktan ziyade, zmodeller surface gridden dff lerini çizip fireworks ile transparan images larınızı tasarlayıp UV Mapper dan çizimlere yerleştirip txd ile görsellendirir 3D ile bütün dünyaya ay ben ne yaptım diye oynatırım. KAPİŞ.
Haddini bilmeden hala zeytinyağı gibi üste çıkan şöyle cahil insanlarla polemiğe girmeye sevmekten ziyade bayılıyorum.