Büyük firmalarda (çalıştığım) işe alım süreçlerinde cv örneklerini inceleme şansım oldu. Hatta bazı konularda bilgime de başvurulmuştur. Bu güne kadar çok az işletmeye cv bıraktım. Genelde iş bulmam tavsiye ile olmuştur.

Şahsi kullanım için kendime profesyonel cv oluşturdum. Cv örneğinin işe alım sürecinin ilk aşamasını ve en önemli aşamasını oluşturduğunu bilirsiniz. Farklı olsun diye, süslü püslü cv hazırlayan, hazır cv sitelerinden cv indiren kişilerin, işin ehli olsa bile işe alımları düşük olur. Çünkü kendini tanıtmak için bile özen göstermeyen kişiler pek göz önünde bulundurulmazlar. İki gündür örnek cv üzerinde çalışıyorum. İşveren odaklı hazırlanmış, ülkemiz standartlarına uygun cv örneğidir. Sade açık ve anlaşılabilir yapıdadır. Tek sayfada istediğiniz bilgiyi verebilir, kendinizi rahatça tanıtabilirsiniz. Cv ler genelde pdf formatında gönderilir.

Aşağıda ön izlemesini göreceğiniz profesyonel cv örneği sadece 10 TL, ödeme papara /eft

Word formatında gönderilecek olup, üzerinde değişiklik yaparak kendi cv nizi oluşturabilirsiniz.
Ön İzleme

Güncelleme: CV'ye QR kod eklenmiştir.

Ek Hizmet:

CV Hazırlama: Ön izlemede gördüğünüz şekide, qr kodlu (siteniz ya da link varsa) eklenmiş hali ile hazırlanır, Word ve Pdf olarak gönderilir. Fiyat: 20 TL
Kişisel Cv Scripti ile Siteniz Hazılarnır: alan adı ve hosting sizden olmak üzere, script düzenlemesi, cv bilgilerinizin işlenmesi olarak qr kodu alınarak + cv'nize işlenerek hazır bir şekilde Site + CV olarak teslim edilir. Fiyat: 120 TL