karamesse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Git gör beğenip için ısınırsa zaten daha sık görüşüp seversin...

Ancak şunu unutma evlenmek için evlenilmez. Seversen, anlaşabilirsen, eğlenebilirsen ömrüm bu kadın ile daha güzel geçecek diyebilirsen evlen.
Hocam bana kalsa hiç evlenmem de bizim milleti biliyorsun yaş geldikçe aceleye alıyorlar

AlbaySIMSEK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence kendileri tanışıp görüşmeleri daha iyi olur. İnsan bir ömür geçireceği insanı tanımak ister.
İlk izlenim iyi olursa sonrası da olur hocam

Alperennn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm kontrol aliede oluyor. Sevgili veya görücü usulü ikisinide tercih etmiyorum. Evlilik çok kompleks bir şey
Katılıyorum hocam bakalım hayırlısı

akdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasipin nereden geleceği belli olmaz ama ilk buluşma baş başa olsaymış iyiymiş
Bende çok istedim ama yapacak bişey yok hocam

Ergenecon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evlilik saçma bir olay görücü usulü yada aşk farketmiyor. İnsanlar 3 yıldan sonra birbirine katlanamıyor çocuk yapıyor boşanıyor. Sonra o çocuğun psikolojisi çöküyor muhtemel suçlu oluyor yada hayata tutanamıyor.
Öyle hocam genelde zaten ayrılıkların çoğu maddi sıkıntıdan kaynaklı. Ama ikimizin de durumları iyi Allah a şükür

EnesCanturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeşil Deniz diye bir dizi izlemiştim, ana karakter 2 kişiye sırayla aşık olup ikisinde de hüsrana uğruyor, en sonunda ne olursa olsun diye amcasının uygun gördüğü bir kızla evlenmek istiyor. Kızın da hikayesi biraz öyle, o da ne olursa olsun diye evlenmek istiyor.

İlk zamanlarda mesafeli olsalar da birbirlerinin yaralarını sarıyorlar ve birbirlerini seviyorlardı.

Tabii bunlar senaryo ama bunun gibi hikayeleri, olayı çok okudum. Bahsettiğim karakterlerin sahnesine de böyle bir yorum gelmişti

sahne:

https://www.youtube.com/watch?v=fUjF_ZYMz2s

doğrusu bu tip olayları gördüğüm ve okuduğum için sıcak bakıyorum.

tabii bunu tam tersi evlilikler de mutlaka vardır.

şahsi görüşüm birkaç ay sözlü/nişanlı kalarak birbirinizi tanımanız
Kesinlikle hocam bakalım hayırlısı

bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben görücü usulü evlendim hatta görmedim bile düzgün nişanlandıgımda 5 dakika bi görüştüm telefon numarasını aldım tabi nişanlıydık bir yıl nişanlı kaldık nişan zamanı hiç görüşmedik evlendik sonra şimdi bir oğlum var 10 gün sonrada bir kızım olacak
Allah analı babalı büyütsün hocam

Kasvaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Denendi hocam 10 numara 5 yıldız 4. Yilimiza girdik şükür problem yok şimdiye kadar
Allah ayırmasın hocam

yasintombul1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam en iyi evlilik görücü usulü evlilik.
Şimdiki zamanda millet sevgili oluyor böyle +18 takılıyorlar sonra ay yapamadık ayrılalım yada evleniyolar kız kendini bozduruyo adamı nafakaya tutuyor.

Görücü usulü kafa dengi böyle en baştan senin sınır kuralların kızın sınırı kuralları vs bunları konuşmanız vs önemli en baştan bunları konuşmanız lazım
Kesinlikle hocam. Bakalım bir gidelim de