Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@TCU numarami Nerden Buldun Öncelikle Bunu acıkla Devlete Vergi verdigine Dair Belgeyi Suraya Yükle

Herkesin Gonlu Rahat Etsin

Fake Bir Numara Kullaniyorsun ve Benim boyle Dusunmem gayet normal

İzinsiz Sms Mesaj Gonderimine Kesilen Cezalardanda haberiniz Vardir Umarim
Brincisi, vergi vermemesi vergi mahkemesinin iş alanına girer. Vergi vermediği zaman o farklı bir hukuk alanı olduğu için *********** olduğu anlamına gelmez. Ceza mahkemesi ile hukuk mahkemeleri ayrıdır. Numaranızı nerden bulduğu konusu da ayrı bir hukuk alanıdır. Kampanya ve SMS ile ilgili düzenlemeler var doğrudur. KVKK bu konuda ciddi önlemler alıyor. Fakat WhatsApp mesajları için şu an bir önlem yok. Eğer böyle bir kaygınız var ise kişisel verileriniz ile ilgili rahatsızlığınız ifade edebileceğiniz mahkeme de kurum da bellidir.

Bu mesaj ile arkadaşın işlediği suç! (belki kişisel veriler ama onu da sanmıyorum. r10'dan birinin DM atması ile hemen hemen eşdeğer. hadi buldu attı diyelim. *********** demek değil sadece kişisel hakkınız ihlal edildi demektir.)

Diğer konu vergi vermemesi size attığı mesaj ile bir suç unsuruna dönüşmüyor. Vermiyor ise bu zaten suçtur. Yıllık belirli kazancın üzerinde vergi vermek zorunda. Ama bu da d0landırıcı demek değil.

Asıl konu birine d0landırıcı demek. Benim size tavsiyem arkadaşı arayım konuşun ve özür dileyin kapansın konu. Burada kesinlikle haklı değilsiniz malesef. Bir çok kişinin mesajına bakın anlarsınız haksız olduğunuz.

Konuyu büyütmeyin aranızda anlaşın ve silin. Yoksa bu gerçekten hoş bir itham değil. Ayrıca o şekilde numara kullanmasını ben anlıyorum. Ben yıllardır kişisel numaramı kullanıyorum bir süre sonra herkes tarafından ulaşılabilir bir hale geliyorsunuz ve aile hayatınız kalmıyor. Arkadaş onu düşünmüş olabilir.