Bu yorumunuzu dikkate alacağım. O tarz bir şey istemem açıkçası.
Ancak benim baktığım evler dışarıdan görünmeyen havuz vs. tarzında. O yüzden bu tarz bir şey olacağını pek düşünmesem de detaylıca araştıracağım
Merhabalar hocam bizde hiç bir şekilde kat şeklinde yada apart olarak tanıtılan villa yoktur. Lüks residance şeklinde olanlarda zaten sitede belirtilir ortak havuzlu diye. Genelde müstakil ve çevreden izole rahatsız olmayacağınız şekilde dizayn edilmiştir.
Hisarönü ve ovacık bölgesinde inşaat ve alt yapı çalışmaları olduğundan eğer o taraftan bir yer bakarsanız bizim firmamız bile olmasa çevresi hakkında bilgi alın.
Merhaba,
Balayı tatili için biraz araştırma yapmıştım çoğu firma bu şekilde mi yapıyor bilmiyorum ama komple villayı size bırakmıyor hocam kimisi kat olarak kimisi daire mantığı ile veriyor misal 3 katlı villa diyelim 1 kat size veriyor yada her katta 2 daire var diyelim bir daireyi size veriyorlar.. Genellikle çok yanlış anlaşılan konulardan birisiymiş bu ilk kez kiralayacak birisi koca villa bize ait diyebiliyormuş
+ Tarih seçimleri yaptığınızda fiyat farkı olabiliyor ek olarak ön ödeme yada peşin ödeme isteyebilirler.
www.tatilvillacisi.com o yardımcı olabilir size
@F3rh4t; yardımcı oluyordu bu site üstünden
tavsiye için teşekkürler hocam