Bütün arkadaşlara geçmiş olsun, umarım herkes en az zararla alan adlarını kurtarmıştır yada kurtarabilir ama görüyorum ki bazı arkadaşlar firmayı övmeye başlamış, kimisi şikayet etmeyeceğim filan demiş, kimi arkadaşlarda benim sayemde vs derdinde (emeği geçen uğraşan bütün arkadaşlarlardan Allah razı olsun).
Arkadaşlar ben bu firmanın sitesine bile ilk defa bu konu sayesinde girdim beni etkileyen bir durum yok ama burda bu kadar insanın çektiği sıkıntı ve stresi çok iyi anlıyorum. Siz böyle yaptıkça daha çok buna benzer şeyler başınıza gelir.
Bu sıkıntı patlak verdiğinde siteyi firmayı satılığa çıkardılar onca şey oldu, halen adam gibi açıklama yok ama şu an işler yoluna girmeye başlayınca renkler değişiyor gibi.
Biz bu kafayla çok yaşarız böyle şeyleri arkadaşlar. Gemisini kurtaran kaptan çünkü.
Bu firma forumdan banlanmadan önce öven, çekemiyolar vs şeklinde firmayı destekleyenler bu olaydan sonra gözükmez oldu. Sorunlar bunca insanın her yerden bastırması sonucu çözülmeye başlayınca tekrar yavaştan utanmadan firmayı aklamaya çalışan, adamlar kaçmadı arkasında durdu diyen arkadaşlar konuşmaya başladı. Yahu adamlar satılığa çıkardı firmayı daha neden bahsediyosunuz.
Arkadaşlar isteyen istediği yerden hizmet alabilir ama bilinçsiz bir şekilde bir firmayı desteklemeyin lütfen, başkalarının vebaline girmeyin ayıptır.
Helede sektöre yeni girmiş almak satmaktan başka teknik detayları bilmeyip bol para dağıttığı için sözde üstad olan arkadaşlar, önce işi öğrenin ondan sonra tavsiye dağıtın (yerine gitmiştir umarım).
Bütün mesajları okudum, bu mesajım üstüne alınan herkese. Bana dokunmayan yılan kafasındasınız arkadaşlar ama böyle giderse o yılan kendini kollamayan herkesi öpecek.
Yıllar sonra unutuyoruz hadi tamam, aylar geçer unuturuz yine tamam ama gün geçmeden unutmakta ne bileyim!
Tekrardan geçmiş olsun arkadaşlar. Umarım herkes sorununu çözmüştür yada çözebilir.