Sondan sayfadan geriye dönük ortalama 10 sayfa yorumları okudum arkadaşlar ve şöyle düşünüyorum.

Bazı arkadaşları burada anlayabiliyorum, ancak 40bin civarı patladığı düşünülen domain var. Bu domainlerin içinde 1 tanesi müşterime ait olmak üzere toplam 4 domainim Teknoclouds firmasında kayıtlı. Bu durumu fark etmeme sebep olan müşterimin sitenin kapanmasını tarafıma bildirmesi ile öğrendim. Maillerimi kontrol ettiğimde firmanın belirli aralıklar ile mail attığını, durum hakkında sürekli bilgilendirme ve çözüm için tavsiyelerde bulunduğunu gördüm.
Dedim ki firma bu konu hakkında bir şeyler yapmaya çalışıyor belli, yani biraz empati kurduğumda ortalama 40 bin domain sahibi ile uğraşmak kolay değil. Adamlar he mailde internette duyduklarınıza itibar etmeyin uğraşıyoruz diye bildirim yaptılar. Bizim insanımız panik, en ufak bir sorunda vay yandık vay bittik havasındayız. Durumu bana ilk bildiren müşterime durumu anlattım. Anlayış ile karşıladı ve olan biteni izah ettikten sonra zaman herşeyin ilacı dedik ve beklemeye başladık. Çok şükür 9 gün sonunda sitelerim tekrar açıldı.

Teknoclouds firmasına mail yolladım ve geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Ben ve müşterimin domainleri kurtuluşu maddi sebepler ise ben itibar kaybetmemek için elimi taşın altına sokama hazırım. Yeter ki domainler eski durumuna geri dönsün bedeli neyse itibar yerine para kaybetmeye razıyım. Bu düşüncemin sebebi teknoclouds değil kendi itibarım.

Evet stres yaptık, uykularımız kaçtı, moralimiz bozuldu ama bu isteyerek olmuş bir konu olduğunu zannetmiyorum.

Bir çok arkadaş burada biz yaptık biz ettik diyorlar! Mücadelenizi kabul ediyorum. Muhakkak r10 ve sosyal medya üzerinden mücadele verildi. Bir elin nesi var 2 elin sesi var. 👏🏽👏🏽 Ben teknoclouds firmasını ve domainleri için mücadele veren teknoclouds müşterilerini de alkışlıyorum. Firmayı desteklemek için 4 domainden 2 tanesini taşıyıp 2 domain ile ayakta kalmaları ve ticaretlerini devam etmeleri için yine elimi taşın altına koyacağım. 2017 yılından şimdiye kadar kayıt ettiğim domainleri fiyatı piyasadan uygun olduğu için tercih ettiysem bu benim kararım.

Konuyu şöyle düşünebiliriz;

Bir çok taşıma firması var. Biz yüksel olanı değil, uygun olan fiyatı seçiyoruz. Uygun olmasının sebebinin kullandığı yakıt türü olabilir, donanım ve ekipmanı hatta personel kalitesi olabilir. Hem uygun olup hem businnes class olmasını bekleyemeyiz. sonuç itibari ile aynı yolu gidiyoruz. bu yolculuk esnasında karşıdan gelen başka bir taşıtın bize çarpmasının suçu bizim kaptan olmasa da, bu taşıtta seyahat edenler neden o kaptana yüklenirler anlamış değilim. yani belki verdiğim örnek saçma gelebilir ama birini suçlamak çamur atmak en kolay bildiğimiz konudur.

Buradan firma yetkililerine tekrar sesleniyorum. Siz kaçmayıp bu krizi elinizden geldiğince çözmek için mücadele ettiğinizi ben bilgilendirme mailleri ile anladım. Bu sebepten dolayı sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum. Hayat tecrübesi olanların ne demek istediğimi anlayacağını düşünüyor ve hepimize geçmiş olsun diyorum.

Bu dünyada herkesin 2. hatta 3. şansı olması gerektiğini düşünenlerden biri olarak Teknoclouds firmasının bundan sonraki süreçte başarılarının devamını diliyorum.

Not: Söz konusu firma ile domain kayıt haricinde başka çalışmam olmamıştır. Tüm forum arkadaşlarım lütfen yorumu empati kurarak yapsınlar. Bir gün sizin de başınıza gelebilir. Bu arada karşıt görüşlü yorumlara tartışma çıkmaması adına cevap vermeyi düşünmüyorum. Hayat tecrübesi olanlar yazdıklarımı anlamıştır.