Dostum, bu konunu tesadüfen okudum. Önce bir konuda anlaşalım, bunu istediğin moderatöre sorabilirsin. Ben bunu sana da yazdım ancak buradan da yazma mecburiyetinde hissettim kendimi. Ben tarafsız trade seçtiğimi düşünerek yorum yaptım. Yaptığım yorumda ücret, tutar vb. konulara değinmedim, (trade kurallarını bilmediğimden, bu benim hatam).
Güzel dostum, ben senin açtığın yorum konusuna kimsenin iş alımı için cevap vermediğini düşünerek sadece senin de işin görülsün diye sana iş verdim, bu cümleyi kurduğum için yerin dibine giriyorum herkes affetsin, iş vermek tabiri bana gaddarca geliyor çünkü. Anlaştık da diyebiliriz. Şimdi anlaşmışız, anlaştığımız sürede işi teslim edemedin, ben de yaşadığım bu olumsuzluğu belirtmek istedim. Asıl konuya gelecek olursak, ben sana negatif trade verdiğimi anında fark ettim ve sana verdiğim tradeteki bildir ikonuna basarak kendimi şikayet ettim. Hatta o şikayetimde mod arkadaş görmüştür biraz tuhaf ama yanlışlıkla yaptığım için kendimi şikayet edeceğim hiç aklıma gelmezdi gibi bir cümle de yazdım. Ben bunları yaparken sen henüz forumda aktif değildin, foruma girince gördün tabi.
Burada herkes para kazanıyor, ediyor. Ben sana 5 TL fazla göndererek saygısızlık yaptıysam özür dilerim. Yaşını falan bilmiyorum, ben 32 yaşındayım dostum. Ne birinin hakkına girmek isterim ne de şu dünyada birini üzmek. Benim tek amacım anlaştığımız 4 yorumun parasını ödemekti, çünkü zamanında yapılmasa bile yorumlar ben 4 yorum anlaşması yapıp kendim vazgeçtiğim için o tutarı ödemek zorunda hissettim, hata etmişim.
Yıllardır forumdayım, ilk defa bir iyilik yapmak isterken olumsuz sonuçlandırdım.
Bunun dışında, benim kişiliğimi bilmeden ve bu durumu ben sana pm ile anlatmama rağmen buralara dünyanın benim gibi kötü insanlara kalacağını vurgulayarak yazmış olman beni üzmüştür bilmeni isterim. Gün gelir forumdan banlanırım, giderim hak ettiğimi düşünürüm. Ben kimseye haksız bir şekilde yaklaşmam. Paragöz bir insan asla değilim. Ticari hırsım hiç olmamıştır.
Senin yaşadığın sıkıntılarla ilgili de bilmiyorum dikkate alır mısın almaz mısın ama
2021 yılına kadar karavanla Türkiyeyi gezdim. Herkes beni mutlu bir hayat yaşıyor olarak tanıdı.
Annemi kaybettim,
Sevdiğim kız arkadaşım yanıma gelirken kaza geçirdi, onu da kaybettim.
Annemden sonra, arkamda kapı gibi babam var diyemedim. Hiç görüşmedik, hala görüşmüyoruz.
2013te evime siber şube baskın yaptı, sanki teröristmişim gibi muamele gördüm uçakla Ankaraya götürüldüm ve şiddet gördüm.
Hayatımı devam ettirebilecek geçerli hiçbir sebep bulamadım.
Bugün ayaktaysam, yaşamayı çok sevdiğimdendir.
Senin de yaşamayı her daim sevmeni isterim, bu dünyanın yarısından fazlasında kötülük var. İyi kalmak önemli.
Sadece vazgeçme. Karşına benim gibi kötüler de çıksa vazgeçme. İnsanlar hata yapabilir, hatasını hemen de fark edebilir 10 yıl sonra da. Karşındaki kötü diye kötü olma Benim elimden ne gelirse yanında olmak isterim. Tüm samimiyetimle söylüyorum.
21.07.2021 // Unutmadan
@kaantemiz; hiçbir şey bilmeden, sadece birinin anlatımıyla,
doğruluğunu bile bilmediğin bir konuda birine "yazık" diyebilecek kadar yazık durumda olmanıza diyecek bir şey bulamadım. Arkadaş bize sebep sunmadı. Forumda aktifken dönüş de yapmadı. Sorduğumda durumu anlattı. Bilmeden birilerini karalamak güzel olmalı. Etiketi yeni gördüğüm için, şimdi cevap yazabildim.