melihrich adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domainlerim açıldı arkadaşlar. Çok mutluyum. Gerçekten hatalarının arkasındalar. Ancak bu olay firmaya karşı büyük bir güvensizlik doğurdu. Ne yazık ki en kısa zamanda taşımayı düşünüyorum. Çok kötü bir olaydı. Ancak arkasında durdukları ve çalıştıkları için tebrik ediyorum. Normal de tabi ki görevleri. Ancak ülkemizde kaçıp gitme çok fazla oluyor bildiğiniz üzere. Umarım bir daha böyle bir şey yaşanmaz.
Bende böyle düşünenleri tebrik ediyorum. Bu başarının Tekno ile alakası yok! Bu buradaki arkadaşlarımız sayesinde oldu.
Yani bu ve benzeri yorumları görünce insan şaşırıyor gerçekten.
1 Haftadır çekilen stress sıkıntı, tarifi yok.

atolyeajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
artık şu kriz durumunu bir bıraksak mı ? iyi yada kötü şuan için durum stabil gibi ve siteler normale döndü evet taşımak istemeyi anlıyorum ancak şu aşamada biraz sükunet gösterip bekleyelim adamlar kodları göndersin aynı soruyu defalarca yazan arkadaşlar var 199 sayfa yorum yapılmış yorumlara baktığımızda kayda değer farklı 50 yorum anca vardır. Bırakın adamlar toparlasın daha sonra desteği de açarlar kodlarda gelmeye başlar krizi doğru yönetemediler belki saçma sapan bildirimlerde bulundular ama neticede domainlerimize geri kavuştuk öyle yada böyle
Amacım tartışmak değil ama hiçte size hak verimiyorum, bu süreçte yenilemesi geçen düşen domainlerim oldu, şimdi yenilemek istediğimde domainler parkta. Yönetilecek bir kriz vs yok , yada o yetenek yok. Aldığımız zararın haddi hesabı yok. Hala gelmeyen domainlerim var. Şimdi bitmeyen bu stress te nasıl olurda iyi düşenebilirim ?

Kurulan cümlede en ufak övgü yada destek olunca inanın çok kızıyorum.