Merhaba

R10'un yetersiz geldiğini düşünen arkadaşlar var ise sanırım ben iyi bir örnek olabilirim

Ben askerden geldikten sonra yazılım işlerine kurumsal olarak adım atmaya karar verdim dubleks evin üst katında bir oda da faaliyete başladım r10 sayesinde işlerimi büyüttüm cebimde 500 tl gibi bir rakam varken ilk ofisimi kiraladım r10 dışında hiçbir platformda iş almadım herşeyimi r10 üstünde ilerlettim...

Şuan bakıldığı zaman yanımızda çalışanlarımız var yurtdışı odaklı proje üretiyoruz daha neler neler anlatabilirim... Ofisimi ilk açtığım zamanlarda evime döneceğim zaman 50 kuruş eksik olduğu için vasıtaya binemedim bilen bilir Samsun cumhuriyet meydanından Atakum Türkişdeki evime yürüme gittim... 50 kuruş eksik sadece söylesen zaten binersin vasıtaya bu zamanlardan bugünlere ailemden destek almaksızın ( olmadığından değil birşeyleri başarma isteğinden dolayı) bu noktalara geldim ve sadece r10 üstünden 0 TL dış reklam masrafı ile

İnanmayan arkadaşlar olabilir berki abartıyor diyebilirsiniz berki ama bu durum gerçek ve en samimi duygularım ile sizlere anlattım