berkantipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha 2-3 gün önce bu karmaşanın tam ortasında adamlar banner koyup firmalarını satışa çıkardılar ve bu konuda fazla hızlı yumuşamış gibi insanlar. Buradaki tepkiyi görünce de hemen kaldırdılar. Açıkçası TC'nin buradaki mağdur arkadaşlardan farklı bir şey yaptığını düşünmüyorum. Çok sayıda benzer talep gittiği için Microsoft ve GoDaddy harekete geçti sanıyorum. Park/iptal durumundan eski haline kavuşan domainler için transfer kodları iletilebilecek mi aynı şekilde bekleyip göreceğiz.

Domainlerin son durumları hala belirsiz. Açık açık neden böyle bir şey oldu bunun açıklaması Microsoft veya GoDaddy taraflı yapılmadığı sürece benim gözümde TC hala aldatıcı ve fırsatçı bir firma.
Bakınız: https://www.sikayetvar.com/teknoclou...z-aciklama-yok

Alıntı
Teknoclouds firmasına çok da fazla kızıyor değilim. Bize bugüne kadar yaşadığımız en büyük sıkıntıyı yaşatmış olmalarına karşın. Kızdığım tek tarafı var bu sıkıntıyı iyi yönetemediler. Zira onlar Ticket sistemini kapattılar, telefonları açmadılar. Bizim böyle bir lüksümüz yok bizi arayanlara anlattık durumu. Bugün sıkıntının temel nedeni Godaddy ® denilen firma. Alan adlarımızı alıkoymuşlar. Zira biz bunların parasını ödedik ve olması gerektiği gibi çalışıyordu. TeknoClouds'la aralarında ne olduğu bilmiyoruz. Ancak sonuz olarak şu an domainleri onlar gasp etmişlerdir. Zira domain bilgisinde yazan wildwestdomain.com ile alakaları yok diyorlar. Ancak sayfalarında bir adreste kendilerinin onların bayisi olduğu yazıyor. Bunu sormamdan birkaç gün sonra bu sayfayı kaldırdılar. Yani iyi niyetli değiller. Kendileri Türk kullanıcıları mağdur etme peşindeler. TeknoClouds'da aktif olan alan adlarımı taşımayacağım. Bence sorun krizi yönetememekti, ancak yeni bir firma ve bu konuda kendilerini geliştireceklerini düşünüyorum. Yani kimse emek verdiği işi batsın diye uğraşmaz. Eleştirdiğim şey, en azından günlük anlık gelişmeleri yayınlamalarıydı. Bir kumpasa kurban gittilerse ona göre bunu yazmalarıydı ve bizde gerekli aksiyonu gerçekleştirirdik. Şu an 5 günlük bu konudaki yaptığım onca görüşmede anladım Godaddy denilen firmadan kaynaklanan bir durum. Zira bize yanlış bilgi vermeleri, sonrasında peki bu adreste yazan bilgi nedir diye sorunca o adresi yayından kaldırmış olmaları da bu durumu kanıtlıyor. İlk işim bu firma ile ilgili yasal olarak ne yapabilirim konusunda hukuksal destek almak olacak. TeknoClouds genç girişimci bir firma. Ucuza domain sattılar diye mağdur etmeye çalıştıklarını o zaman da düşünmedim şimdi de düşünmüyorum. Zira büyük firmalarda zaman zaman böyle kampanyalar yapmıyor mu? Durum bundan ibaret. Maillerime yanıt vermediler ama yine de dediğim gibi kendilerine yaşattıkları bunca sıkıntıya rağmen öyle kızgınlık hissetmiyorum. Umarım bu sıkıntıyı en kısa sürede çözeriz ve kendileri de çözer ve yollarına devam edebilirler. Dedikodulara ve kendi en son yaptıkları bir açıklamada dedikleri gibi iftiralara mahal vermemek için açıklama yapmayı kesmemeli ve kesinlikle hedef göstererek kullanıcıların bu konuda aksiyon göstermesine izin vermeliydiler.
Ne diyelim serbet piyasa ekonomisi..